Stílus / Arc

Hová kerüljön a pirosító? A sminkmester megmutatja hol mutat jól, és hol nem

Hova érdemes felvinni a pirosítót és miért? Nos, ahhoz, hogy a megfelelő helyét megtaláljuk, ahol egész nap meg tud pihenni, csak egy kis megfigyelés kell és némi mosolygás. A pirosító mindenkit üdévé varázsol, fiatalossá tesz és egészséges megjelenést kölcsönöz, amennyiben a megfelelő színtónus a megfelelő helyre kerül!

Amikor reggel nincs időnk sminkelni, de mégis szeretnénk egy látványos hatást elérni, segítségünkre lehet egy nagy fejű pirosítóecset és egy lágy paszteles tónusú pirosító.

Ezúttal négy különböző képet hoztam nektek. Ahogy sorjában végignézzük a fotókat, feltűnik, hogy melyik az, ahol a pirosító esztétikus és melyik az, ahol valami nem igazán stimmel: a pirosító elcsúszott, hátulra, esetleg alulra esik. A képen négyfajta felviteli módot láthattok. Nézzük sorjában!

A mosolygó dombon

Ez lenne az a pont, ahol a pirosító pont a megfelelő helyen van. Nem fent, nem lent, nem a halántékon és nem az arcunkon lent oldalt, hanem a mosolygó dombon. Ehhez mi kell? Egy kis mosolygás és máris megvan az ideális stílus! Egy egészséges, szél-csípte orcát kapunk így, ami még a hangulatotokra is jó hatással lesz.

Hátul az arccsonton

Itt már szemmel láthatóan kicsit hátrébb került a pirosítás. Habár ezt a felviteli módot előszeretettel alkalmazzák divatkifutókon vagy fotózásokon, de hétköznapokra nem való!

Az arccsont alatt, az arc oldalán

Mostmár kezdünk idegen vizekre evezni, oda, ahol sajnos egyre többen és egyre gyakrabban megfordulnak. Ha túlságosan lentre viszitek a pirosítót, „lehúzza” az egész megjelenéseteket. Nem szép, öregít, nem esztétikus, ezért kérlek ne alkalmazzátok!

Közel a szemekhez, a halánték felé

Sajnos ez is egy tipikus eset, amit egyre gyakrabban látok. Nem szép, nem igényes. Tiltólistás!

Dóra tipp:

Találjuk meg a megfelelő tónust, ami harmonizál színvilágunkkal, továbbá azt a pirosítóecsetet, amivel igazán könnyen tudunk dolgozni!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást