Stílus / Test

Hol található rajtad a tetoválás? Ezt árulja el személyiségedről

A bordáidnál

A bordáink és azok környéke tetoválás szempontjából viszonylag ritka, ám ma már egyre népszerűbb testrész. Mivel ez egy igen érzékeny terület, azt bizonyítja, hogy a tetoválás viselőjét kemény fából faragták, bátor, merész és rugalmas.

Ha neked is található itt valamilyen mintázat, akkor valószínűleg magabiztos vagy és pozitív testképpel rendelkezel. Ahhoz, hogy idegen szemek megláthassák, igen merész darabokat kell hordanod. Mivel testünk ezen része viszonylag nagy, ezért az ide helyezett tetoválások is lehetnek méretesek és bonyolultak, amelyek jól kifejezhetik viselője jellemét, személyiségét.

Az ujjaidon

Az ujjakon elhelyezett tetoválások is viszonylag ritkák. Ennek lehetnek praktikus és egyéb okai is, hiszen gondoljunk csak arra, hogy ezt elrejteni legfeljebb csak kesztyűvel lehet. No, és persze túl nagy felület sincs számukra.

Igen kifinomult és tehetséges művésznek kell lennie annak, aki megcsinálja nekünk ezt, hiszen az apró motívumok kidolgozásához remek kézügyességre van szükség. Ha ilyen tetoválást választottál magadnak, akkor igen precíz és ambiciózus a személyiséged, mindig tudod, mit akarsz és a céljaidért meg is küzdesz.

Olvastad már?  Az étkezés és a bőröd közötti kapocs, avagy eképp befolyásolja az arcodat, hogy mit eszel

A vádlidon vagy a combodon

A vádlitetoválás többnyire a férfiakra jellemző, de ma már egyre nő varrat erre a testrészére. A hideg évszakban a hosszú nadrágok miatt ez többnyire láthatatlan az ismeretlen emberek számára, ám nyáron bátran meg lehet villantani a különböző, lábon lévő alkotásokat.

Ha neked is ezen a testrészeden van a tetoválásod, akkor vágysz a figyelemre és mások szeretetére. Szívesen mutatod meg tehetségedet és személyiségedet másoknak, és jól esik, ha elismernek, megdicsérnek.

A bokádon vagy a lábfejeden

Ha a bokádon vagy a lábfejeden van egy grafika vagy egy írás, akkor legmélyebb érzéseidet és gondolataidat szereted inkább magadnak megtartani. Visszafogott stílus jellemez, kevés embernek nyílsz meg, de akit közel engedsz magadhoz, azt nagyon nehezen engeded el.

A bokára vagy a lábfejre elhelyezett alkotások is többnyire hasonlóan visszafogottak, ugyanakkor mély jelentéssel bírhatnak. Az introvertált személyiségek is gyakran erre a testrészükre varratnak motívumokat.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2