Hogyan viseld a mellényt?

Hogyan viseld a mellényt?

Címlap / Stílus / Divat / Hogyan viseld a mellényt?

A mellény az egyik legváltozatosabban hordható ruhadarab, ám sokan mégis csupán egy-két bevált szettben merik elővenni. Akár egyszerű, akár díszített példányról van szó, bizonyos alapszabályok betartásával éjjel-nappal jól érezheted magad benne!

Övvel

Ez a viselési mód egyenesen a vörös szőnyegről származik. Először ugyanis a sztárok vették a bátorságot, hogy a kisestélyi fölé húzott fekete mellénykét övvel karcsúsítsák a derekukon.
Csupán arra kell figyelned, hogy a szíj összhangban legyen a többi darabbal. Ha ez megvan, bátran előkaphatsz akár színes, strasszos darabokat is alap mellény fölé!

Kép forrása: Simonamar.com

Feltűnő anyagból

A csipkéből, selyemből vagy bársonyból készült mellény optikailag mindenképpen főszerephez jut az öltözékedben.
Éppen ezért egyszerű farmernadrággal és fehér felsővel is tuti siker. Amennyiben az anyag alapból vonzza a tekintetet, válassz visszafogott árnyalatot és szerény mintát, nehogy a végén túl sok legyen a jóból!

Bohókásan

Az etno és hippi motívumok köré épült divatirányzat többé-kevésbé minden évben jelen van.
Az ilyen mellények többnyire laza esésűek, szemet gyönyörködtető anyagból vagy mintával érkeznek, és elöl csak ritkán érnek össze.
Bő nadrággal, illetve testhez álló felsővel a legtutibb viselet. Vigyázz, mert ha nem a megfelelő méretet vagy fazont választod, szélesítheti az alakod!

Farmerból

Lehet kék, fehér vagy akár színpompás is – a lényeg, hogy kényelmes, csinos és az elegáns öltözéket követelő szituációkat kivéve bármikor megállja a helyét. Izgalmas összhatást érhetsz el, ha semleges színű, mondjuk sötétkék farmer mellény alá élénk színű felsőt veszel.
Vigyázat, az outfit így a karodra tereli a hangsúlyt, így ha az a gyenge pontod, elő a dekoltázzsal vagy a lábakkal!

Fiúsan

Sokan mondják, hogy hiába a top és a miniszoknya, valójában nincs nőiesebb jelenség a férfias szabású ruhákba bújtatott idomoknál. Egy boyfriend fazonú nadrág öltönyt idéző, ám karcsúsító varrásokkal ellátott mellénnyel kiegészítve akár elegáns alkalomra is jolly joker lehet.
Azt azonban nem ajánljuk, hogy a pasid cuccait aggasd magadra, mert furcsán állhatnak rajtad!

(Mű)bőrből

A dekoltázs és a fénylő anyag kombinálásával olyan pikáns összhatást érhetsz el, hogy szürkébe vagy feketébe burkolózva is istennő leszel.
Éppen ezért a lehető legegyszerűbb kiegészítőkért és ékszerekért nyúlja, ha bőrből vagy műbőrből készült mellényke van rajtad. Magas sarkú cipő vagy csizma a méltó párja.

Flitterekkel

Egy flitteres mellény nem csupán a bulikon állja meg a helyét: feketével, fehérrel vagy bézzsel párosítva akár az irodában is bevállalhatod.
Ékszer nem szükséges hozzá, s ne legyen rajtad semmi más, ami elvonná a figyelmet a csodás darabról! Akkor tudod a legjobban kihasználni, ha ezüstös árnyalatút vásárolsz.

Kép forrása: Isabellaoliver.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást