Életmód / Ezotéria

Hogyan szereted ünnepelni a húsvétot? Csillagjegyed erről is árulkodik

Hogyan szereted ünnepelni a húsvétot? Csillagjegyed erről is árulkodik

Mindenki máshogy viszonyul az ünnepekhez. Van, aki alig várja, hogy végre az egész család összegyűljön az asztal körül, de akad olyan is, aki inkább a dekoráció készítését kedveli. Ha elolvasod cikkünket, kiderül, hogy a különböző csillagjegyek hogyan ünneplik a húsvétot. Magadra ismersz?

Kos

Kos csillagjegyűként mindig boldog várakozással tekintesz a húsvétra.

Hozzákezdesz dekorációt készíteni, tojást festeni, ám előfordul, hogy alábbhagy a lendületed és inkább abbahagyod.

Mire elérkezik az ünnep, kiderül, hogy már nem is várod annyira.

Ilyenkor rendszerint összegyűltök a családoddal, de rendre ügyelned kell rá, hogy nehogy veszekedés törjön ki az ünnepi asztalnál ülve.

Bika

Az ünnepeket rendszerint várod, így vagy a húsvéttal is. Ilyenkor úgy érzed, ez egy örömteli alkalom, hiszen együtt lehet a család és pozitívan nézel a jövőbe is.

Bár a tojásfestés nagyon nem a te asztalod, azért igyekszel néhány apró dekorációval ünnepi hangulatot varázsolni az otthonodba is.

Ezeket többnyire megvásárolod, mert nincs türelmed magad elkészíteni.

Ikrek

Az ünnepben kétségtelenül a hatalmas lakomákat szereted a legjobban.

Nem bánod, hogy te főzöl a családnak vagy te kóstolhatod végig a nagyszülők kiváló fogásait, a lényeg, hogy olyanokat és annyit ehetsz, mint máskor nem.

Imádsz a konyhában sürgölődni és kóstolgatni az éppen készülő ételeket. Lehet az egy tepsiből épp kivett, gőzölgő pogácsa vagy épp elkészült finom leves, mohón csapsz le rá!

Rák

Rák csillagjegyűként nem kimondottan szereted az ünnepeket. Szívesebben lennél inkább kettesben a pároddal, mint egy hatalmas asztalnál ülni a közeli és távoli rokonaiddal.

Tudod, hogy ilyenkor mindenki meg fogja kérdezni tőled, mikor akarsz már megházasodni és hogy mi újság a munkahelyeden.

Nem szereted az ilyen összejöveteleket és azt kívánod, bárcsak lennél már túl rajta.

Oroszlán

Legyen szó húsvétról vagy karácsonyról, nagyon szereted az ünnepeket. Tele vagy szép gyermekkori emlékekkel és még ma is őrzöd a hagyományokat.

Imádsz tojásokat festeni, órákat tudsz eltölteni a dekoráció készítésével.

A családi összejöveteleket is boldog pillanatként éled meg, amikor végre mindenki együtt lehet és talán a régi vitákat is sikerül elsimítani.

Szűz

Nem rajongsz az ünnepekért, de azért rendre megleped szeretteidet valami aprósággal és a családi összejöveteleken is részt veszel.

Ilyenkor mindig kicsit csendes vagy, hagyod, hogy más beszéljen a társaságban.

Szívesebben töltöd az ünnepeket kettesben a pároddal, akivel kicsit romantikázhattok vagy közösen elkészíthettek valami finom vacsorát.

Mérleg

Ha Mérleg csillagjegyű vagy, nagyon szereted az ünnepeket, így a húsvétot is.

Szerencsére jó kézügyességed van, így ezt rendre kihasználod.

Ahogyan karácsonykor minden egyes ajándékot gondosan csomagolsz be, úgy a húsvéti tojásokat is minden évben más-más technikával fested meg.

A dekorációból aztán adsz a szeretteidnek is, akiknél rendre sikert aratsz a remekművekkel.

Skorpió

Többnyire nem tartod számon a jeles napokat és ünnepeket, olyannyira nem, hogy rendszerint a barátaid szólnak rád, hogy hétfőn nem kell bemenned dolgozni, hiszen húsvét lesz.

Pont emiatt nem is teszel előkészületeket és a lakásodat sem dekorálod.

Ha eljön az idő, elmész a közös családi ebédre vagy vacsorára, de szíved szerint inkább kihagynád ezeket az eseményeket.

Nyilas

A hangulatod gyakran változik, és az ünnepekhez kapcsolódó viszonyod is.

Néha belelkesülsz és csodaszép húsvéti tojásokat festesz, de van olyan év is, amikor annyi dolgod van, hogy szinte el is felejtkezel az ünnepről.

A családi összejövetelek is felemásan sikerülnek, néha nagyon jó hangulatban eszitek végig a menüt, de előfordul, hogy a szarkasztikus megjegyzéseidet nem veszik jó néven a rokonok.

Bak

Bak csillagjegyűként imádod a családi összejöveteleket. Legyen névnap, születésnap vagy húsvét, boldogsággal tölt el, hogy együtt lehet a család.

Mindig beleadod szívedet-lelkedet, hogy a vendégeid meg legyenek elégedve a főztöddel és a hangulattal. Már jó előre bevásárolsz, hogy semmiből ne legyen hiány.

Nem bánod, hogy hosszú órákig kell főznöd, igazi lakomát rittyentesz a családnak.

Vízöntő

A húsvét többnyire csendesen telik nálatok. Nem töröd magad, hogy finomabbnál finomabb ételek kerüljenek az asztalra, de azért igyekszel mindig készülni valami különlegességgel.

Az ünnepi asztalnál többnyire csak a szűk családi kör szokott ülni, de ezt nem bánod.

Nem kedveled a hangzavart, azokkal szeretsz lenni ünnepkor, akiket valóban nagyon szeretsz.

Az tesz boldoggá, ha egy jót beszélgethetsz velük.

Halak

Az ünnepekben elsősorban az előkészületeket szereted a legjobban. Itt nem a bevásárlásra és főzésre gondolunk, hanem a dekorációra.

Az otthonod rendszerint az évszaknak megfelelő díszítést kap, húsvétkor nem hiányozhat az asztalodról egy-két barkaág a vázában, nyuszis csecsebecse és természetesen a hímzett tojás.

Utóbbit nem feltétlenül te készíted el, lehet, hogy meglátsz a boltban egy szép darabot és megvásárolod. A lényeg, hogy jól nézzen ki és illeszkedjen az otthonod stílusához.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást