Hogyan öltözz, hogy vékonyabbnak mutass

Hogyan öltözz, hogy vékonyabbnak mutass

Címlap / Stílus / Divat / Hogyan öltözz, hogy vékonyabbnak mutass

A divat minden szezonban változik, így nehéz lépést tartani vele és nem is érdemes, hiszen az előnyös öltözködés nem ezen múlik.

Nem minden divatba jött ruhadarab előnyös mindenki számára, ezért kerüld a viselésüket ha nem állnak jól, még ha imádod is őket.

1. Jobb olyan ruhadarabokat viselni, amelyekben jól érzed magad, előnyösek. Ha egyenes a felső tested, kerüld a bő egyenes rövid felsőket. Szerencsére ezek már amúgy is kimentek divatból, a hosszú felsők vannak divatban. Viselj hosszú, nem túl szűk felsőt, ami kihangsúlyozza az alakodat.

2. Ne vásárolj kisebb méretet, mert úgy gondolod, hogy majd egyszer belefogysz, vagy mert majd jobban összeszed és vékonyabbnak tűnsz benne. Nincs értelme várni a napot, amikor majd jó lesz. Ha lefogysz, úgyis vásárolsz új darabokat.

3. Viselj sötét felsőrészeket, hiszen soványabbnak hatsz bennük. A hosszanti csíkozás nagyon előnyös, hiszen nem csak karcsusít, hanem nyújtja az alakot.

4. Figyelj arra is, hogy ne törd meg egynél többször az alakod keresztben – például felsőrész, rövidnadrág, csizma vagy térdzokni kombinácója. Ha túl sok a keresztcsík rajtad, alacsonyabbnak és teltebbnek fogsz kinézni.

5. A tunika nagyon divatos ruhadarab, és különösen szeretjük, mert elrejti a has környéki párnákat. Viselj egyenes ruhát és dzsekit, ami eltereli a figyelmet a problémás testrészről.

6. Ha vékony a derekad, de combban széles vagy, kerüld a bő felsőket. Kerekíteni fogja a derekadat, és kihangsúlyozza a különbséget a felső és alsó tested között.
Viselj tunikát és magassarkú cipőt, így magasabbnak fogsz tűnni hiszen vékonyítja a lábakat. Viselj egyszerű, egy szinű alsót és emeld ki a felső tested kiegészítőkkel, láncokkal, így ide vonzod a tekinteteket. Viselj egyenes farmer nadrágot csípőtől bokáig.

7. Ha széles a csípőd, kerüld a zsebes, mintás nadrágokat, amelyek vonzzák a tekintet.
Mutatsd az előnyös oldalad, hiszen ez az ami mutat rajtad és amiért megnéznek majd az emberek.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást