Hogyan mutat a legjobban a női hótaposó? Íme, 3+1 ellenállhatatlan stílusötlet!

Hogyan mutat a legjobban a női hótaposó? Íme, 3+1 ellenállhatatlan stílusötlet!

Címlap / Stílus / Divat / Hogyan mutat a legjobban a női hótaposó? Íme, 3+1 ellenállhatatlan stílusötlet!

1. Szőrme minden mennyiségben

Az egyik legdivatosabb díszítőelem, ami a 2023–2024-es szezont is uralja, a szőrme. A mértékletesség jegyében többnyire az alkalmazására a visszafogottság jellemző, ám egy hótaposó némi szőrmével a felső részén, vagy a lábfejnél valóban, száz százalékosan trendi választás. A https://ecipo.hu/c/noi/csizmak-es-egyebek/hotaposo oldalon megannyi ilyen ékkel rendelkező modell fedezhető fel, úgyhogy túlságosan sokáig nem kell keresgélni. A szőrme minden szempontból évszakhű választás, mert melegség érzetét kelti egyetlen szempillantás alatt. Itt jegyezzük meg: az magától értetődik, hogy műszőrméről beszélünk.

2. A hótaposónak nem kell lábközépig érnie

Sokan azért tartózkodnak egy darabig a hótaposó kipróbálásától, mert főleg olyan variációkkal találkoztak ezidáig, amik minimum sípcsontig érnek. Ez bár a havas svájci hegytetőkön nyilván praktikus megoldás, de azért egy átlagos városi hétköznap ritkán alapfeltétel a „túléléshez”. Még jó, hogy nagyon népszerűek az éppen csak bokáig érő variánsok, amik megfelelő mértékben óvják a lábakat, ugyanakkor nem tolakodóan hosszúak. Aki szeretné sztárosra venni a figurát, nyugodtan felvehet mellé egy síruhát, meg egy füles sapkát, a stílusos végeredmény garantálható. De bármilyen farmerrel vagy mackóval nagyszerűen mutat, és közben nem „süti meg” a lábujjakat.

3. A leggings kitűnő társ

A kicsit hosszabb modellek stílusos megjelenését tovább fokozhatja a hozzájuk színben passzoló leggings. Ez az egyik olyan ruhadarab, ami persze majdnem mindenhez illik. Ám a bélelt fazonok télen külön jól jönnek, amikor amúgy a hideg még a bőr alá is bemászik.

3+1. A bézs mindent visz

Az idei év és a jövő esztendő slágere a bézs, illetve annak minden árnyalata. És mint tudjuk, a cipőhöz stílusos táska is dukál, úgyhogy a Michael Kors női táska pazar választás, amivel egyszerűen nem lehet melléfogni. A tervező szereti az extravaganciát, ami kifejezetten jól jön, mint fűszer a hótaposós kellem kialakítása során. A bézs pedig mindehhez vonzó alapként szolgálhat a barnával egyetemben. De tulajdonképpen a határ a csillagos ég, mivel már esztendők sora óta a sokszínűség olyan útmutató irány, aminek hála a rikítóbb árnyalatok is főszerephez juthatnak.

De vajon miért figyelnek ennyire oda a divattervezők pont a hótaposóra? Azért, mert míg kis hazánkban sokszor ténylegesen a szomszédba kell elmenni egy kis hóért, addig például New Yorkban minden áldott télen küzdeni kell a több tízcentis hótorlaszokkal, amik nem kéthetente gyűlnek össze, hanem olykor óráról órára. S bár előfordul, hogy az élet néhány percre megáll, de aztán valahogyan folytatódnia kell a ritmusnak. Ebben a hóförgetegben még jó, hogy főszerep jut a stílusos, ugyanakkor maximálisan funkcionális hótaposóknak.

VIDEO A sminkes titkos karácsonyi sminkje

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!