Elárulom, hol és mikor ismered meg a Nagy Ő-t, születésnapod alapján

Elárulom, hol és mikor ismered meg a Nagy Ő-t, születésnapod alapján

Címlap / Életmód / Ezotéria / Elárulom, hol és mikor ismered meg a Nagy Ő-t, születésnapod alapján

Hétfő

Akik hétfői napon születtek, már életük egész korai szakaszában találkoznak azzal, aki később kitartó társuk lesz. Lehet, hogy az igazi egy kamaszkori szerelem formájában talál rájuk, de az is lehet, hogy gyerekkori játszótársuk, óvodás barátjuk lesz az, akire egyszer csak másként kezdenek el tekinteni.

Valószínű, hogy a Nagy Ő mindig is szerepet játszott az életükben, része volt a szűkebb vagy tágabb ismeretségi körüknek, de sokáig elképzelni sem tudták egymásról, hogy több lehet köztük barátságnál. Ha hétfőn születtél, tartsd nyitva a szemed, mert lehet, hogy az igazi mindvégig ott volt a közeledben!

Kedd

Sokak szerint nem szerencsés a munkát és a magánéletet keverni, de tény, hogy van, akiknél bejön ez a párosítás. A kedden születetteknél ez gyakran megtörténik, ugyanis jellemzően a munkájukkal kapcsolatban találják meg életük párját. Ez nem feltétlenül egy munkatárs, de valószínűleg egy olyan személy, akivel a munka kapcsán ismerkedtek meg, például egy szakmai konferencián vagy céges együttműködés kapcsán.

Ha kedden születtél, tartsd nyitva a szemed a munkahelyeden is, de legyél óvatos, hiszen egy rosszul sikerült románc akár a karrieredet is tönkre teheti.

Csak akkor van értelme munkahelyi viszonyba kezdeni, ha úgy érzed, talán tényleg a lelki társadra akadtál rá.

Szerda

Ha szerdán születtél, eggyel több okod van, hogy időt áldozz a hobbidra, ugyanis valószínű, hogy ezzel kapcsolatban fogod majd megtalálni azt a személyt is, akivel később összekötitek az életeteket. A beszélgetést talán a közös érdeklődés indítja el, de az is lehet, hogy a párodat valamilyen véletlen sodorja arra a helyszínre, ahol te a szabadidődet töltöd, és csak kihasználja az alkalmat, hogy megszólítson.

Ha imádsz bolhapiacra járni vagy a Margitszigeten jógázni, esetleg önkéntes munkával töltöd a szabadidődet, ezentúl tartsd nyitva a szemedet! Mindegy, mivel foglalkozol, a lényeg, hogy szeresd, hiszen a szenvedély lesz az, ami bevonzza az életedbe az újabb szenvedélyt.

Csütörtök

A csütörtökön születettek mindig is nyitottak voltak az újdonságok felé. Régen, amikor mindenki csak a falubeli legényekkel ismerkedett, ők voltak, akik az aratóbálon találtak rá a szomszéd faluból érkező igazira. Mára persze sokat változott a világ, de a csütörtöki születésűek továbbra is nyitottak maradtak az új dolgokra, így nem ritka, hogy az interneten vagy egy társkereső oldalon keresztül találják meg az igazit.

Ha csütörtökön születtél, bátran próbáld ki a legújabb ismerkedős programokat, legyen az villámrandi, vagy szingliknek szervezett főzőiskola, hiszen jó esélyed van rá, hogy itt lelsz rá a szerelemre. Ne feledd, hogy ha ismeretlenekkel randizol, annak megvannak a maga veszélyei is: légy körültekintő és fokozottan óvatos, de azért maradj nyitott, hogy felismerd, ha az igazitól kapsz elektronikus levelet.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást