Hogyan csavard el a fejét?

Hogyan csavard el a fejét?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Hogyan csavard el a fejét?

Kiszemeltél valakit, de az még csak észre sem vesz? Nem tudod mit tegyél, hogy változtass a helyzeten és érezzen irántad valamit?

Ha kételyek gyötörnek, a következő ötletek segíthetnek orvosolni a helyzetet.

Lehet, hogy létezik szerelem első látásra, de sokaknak gyakran tenni kell azért, hogy a kiszemelt fiú fülig szerelmes legyen. Nem kell megijedni, csak néhány egyszerű trükkről van szó.

Az első dolog amit tenned kell nem más, mint még jobban törődnöd magaddal és szuper vonzóvá tenned magad. A férfiak automatikusan vonzódnak a gyönyörű, csinos nőkért. Tehát törődj a hajaddal, bőröddel és egész megjelenéseddel.

Ha vonzódik hozzád azt jelenti, hogy az első lépést sikeresen megtetted. Ezután azon kell dolgoznod, hogy minél közelebb kerüljön hozzád, így a vonzalmát szerelemmé változtathatod. Ennek érdekében alakíts ki egy pozitív személyiséget. Légy vidám, mesélj vicceket, hogy a körülötted lévők hangulatát is feldobd. Ha könnyedén ki lehet veled jönni az már félsiker.

A jó személyiség önbecsülést és magabiztosságot is tartalmaz. Ezek a tulajdonságok vonzzák a legjobban a férfiakat a nőkhöz. Ugyanakkor őszintének kell lenned. Soha ne próbáld meg magad átalakítani egy férfi kedvéért. Légy büszke önmagadra és mutasd meg a legjobb tulajdonságod.

Bókolj neki és nevess a viccein. Így jól fogja magát érezni a bőrében és még inkább fog értékelni téged. De soha ne ess át a ló másik oldalára és ne beszélj hülyeségeket. Lehet, ideges vagy izgatott vagy a jelenlétében, de ezt soha ne mutasd neki.

Ne légy könnyű préda. Ha elhív valahova mondd azt, hogy nem érsz rá, mutasd, hogy elfoglalt vagy. Nem szabad azt éreznie, hogy ő a legelső az életedben. Ez a trükk mindig beválik.

Tudj meg róla minél többet, így jobban megérted majd őt, tudni fogod mit szeret és mit nem. Értékelni fogja, ha időről időre érdeklődést mutatsz a választásai iránt.

Ismerd meg a barátait. Ők segíteni fognak megérteni őt és még közelebb kerülhetsz hozzá.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!