Hogyan bolondíts magadba egy férfit?

Hogyan bolondíts magadba egy férfit?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Hogyan bolondíts magadba egy férfit?

Tetszik egy srác és szeretnéd ha Úgy tudna rád nézni? El se hinnéd, mennyi mindent tehetsz azért, hogy felfigyeljen rád és teljesen belédszeressen.


1. Legyél mega-vonzó

Az első lépés egy férfi figyelmének a felkeltésére, hogy jól nézz ki. Légy egészséges és fitt. Győződj meg arról, hogy a hajad, bőröd, fogaid és körmeid ápoltak. Nincs kiábrándítóbb, mint egy higiéniailag magára nem adó nőnél.

Ha szükséges kérj szakértői segítséget, vagy kérd meg barátnőidet hogy őszintén segítsenek feltunningolni téged. A stílus és a szép ruha tanulható, egy jól megválasztott ruhával szebbé és arányosabbá válik alakod. Fejleszteni kell az önbizalmad is, légy meggyőződve afelől, hogy szép és szexy vagy, minden férfi álma.
Ami végülis vonzani fogja őt, az az önbizalmad és kifogástalan külsőd. Minden porcikádban érezned kell, hogy szép vagy. Csak akkor jut el hozzá, ha te is ennek tudatában vagy.

2. Tűnj ki a tömegből

Addig nem tud észrevenni senki, ameddig tudod felhívni magadra a figyelmet. Például beszélgess el vele, ajánld fel a segítséged valamiben, esetleg sportolj ott, ahol ő is szokott.

3. Beszélgessetek

Legyél jó beszélgető partner, tudjon veled bármiről elcsevegni, kösse le figyelmét a veled való kommunikáció. Figyelj arra, hogy csak pozitívumokat és okos dolgokat közölj. Ha nem tudsz mit mondani, akkor inkább hallgass.

Másik jó tanács, hogy adj neki teljes figyelmet és jelezz vissza pozitív mimikával.

4. Szedd le a körülötte levő falat

Egy kis humorral és kommunikációval bármelyik férfihez sikerül közelebb kerülni. A jó humor vonza a férfiakat. Ismerd el néhány apróbb hibádat, így sebezhetőbbnek és valósabbnak tűnsz majd a szemében. Néhány ízléses ugratással is megcsavarhatod a társalgást. Ezekkel a tippekkel biztosan lebontod a köztetek levő falat.

5. Mutasd a legjobb önmagad

Egy nő pozitív tulajdonságai közé tartozik a jó külső, kedvesség, érzelmesség és természetesség. Mutasd meg mindegyikből a maximumot: légy szebb mint valaha, kedves mindenkivel és mutasd a legszebb belső tulajdonságaidat.

6. Érintések

A kulcs a szikrához a váratlan érintésekben rejlik. Soha ne becsüld alá az érintés hatalmát! Azáltal, hogy ösztönzöd a bőrön levő idegvégződéseket, akkor vonzalom kezd kialakulni a férfi és nő közt. Mégjobb, a srác tudat alatt is vágyni fog egy újabb találkozásra, egy újabb alkalomra, amikor újra ezt érezheti.

7. Maradj az, aki vagy

Ha igaz szerelmet szeretnél, akkor az első pillanattól kezdve igazinak kell maradnod. Ha nem tetszik neki az amit lát benned, akkor nem érdemli meg a ráfordított energiát. Légy becsületes önmagaddal szemben is, viselkedj úgy, hogy abból az igazi valódat ismerje meg!
 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást