10 jel, hogy le sem tagadhatod, hogy Ikrek vagy

10 jel, hogy le sem tagadhatod, hogy Ikrek vagy

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 jel, hogy le sem tagadhatod, hogy Ikrek vagy

Az Ikrek jegy szülöttei összetett karakterek és a legtöbben csak annyit látnak belőlük, hogy hullámzó, beszédes és barátságos emberek, akikkel jó együtt lenni. Pedig a könnyed, laza külső mögött egy intenzív személyiség lapul, aki csak az alkalmat várja, hogy megmutathassa igazi arcát. Mindenkinek kell az életébe egy ilyen barát és ha az alábbi tíz állítás igaz rád, le sem tagadhatod, hogy Ikrek vagy.

Nagy dumafranci vagy

Egy bulin bárkivel képes vagy szóba elegyedni, mert téged minden érdekel és mindenkinek van olyan története, amiról tudni akarsz. Sosem fogod vissza magad és nem vagy szégyellős, ha olyan emberrel kell kommunikálnod, akivel még nem találkoztál. Állandóan új információ után kutatsz, amit szivacsként szívsz magadba. 

Vonzod a férfiakat

Erőlködés nélkül vagy karizmatikus és elegáns, társaságban hamar felhívod magadra a figyelmet. Személyiséged a férfiak minden érzékét stimulálja és egy Ikrek nő mindig felejthetetlen szerető, többek között azért, mert nem fél új dolgokat kipróbálni az ágyban. 

Nehezen hozol döntést

Minden helyzet előnyét és hátrányát jól látod és ha kiegyenlített a dolog, nehezen jutsz dűlőre. A rugalmasságod az élet minden terén ajándék, de döntést nehezen hozol és nehezen is állsz ki mellette. Ezért környezeted gyakran tart szeleburdinak és bizonytalannak. 

Nem tudsz egy helyben ülni

Az Ikrek tele van energiával, mindig van valami küldetése vagy célja, amit a fejéje vett. Hamar elunod magad, ha nincs semmi vagy senki a közeledben, akit érdekesnek találsz. Az agyad folyton pörög és nyughatatlan személyiséged mindig új impulzusokat és élményeket kíván, hiszen a megszokásoktól és a középszerűségtől irtózol. 

peus/depositphotos.com

Gondoskodó barát vagy

Ha valamire mindig szakítasz időt az az, hogy meghallgasd barátaid ügyes-bajos gondjait. Szereted tudni, mi nyomja a lelküket és valljuk be, a pletykát sem veted meg. Akiket szeretsz, azoktól nem sajnálsz semmit, mindened megosztod velük és jó tanácsokkal látod el őket. 

Sokan felszínesnek tartanak

Mindig a party központja vagy, barátságos és közvetlen személyiséged mindenkit lehengerel, elképesztő mennyiségű pozitív energiád mindenkire átragad. Ugyanakkor hajlamos vagy a felszínességre, mert sokszor az újonnan megismert embert nem a valódi kvalitásai alapján ítéled meg, hanem csak azon történetei, tulajdonságai alapján, amik téged érdekelnek. 

Örök gyerek vagy

Fiatalos lelkesedésed, humorod és a világra való konstans rácsodálkozásod miatt előfordul, hogy sokan egyenesen gyerekesnek tartanak. Ezeknek az egyébként remek tulajdonságoknak az a hátulütője, hogy energetikus ártatlanságod olykor naivitásba csap át. 

Tarutoa/unsplash.com

Csodabogár hírében állsz

Mivel az átlagosság és a középszerűség a halálod, ha mindenki jobbra megy, az Ikrek inkább balra veszi az irányt. Annyit biztos, hogy aki vele tart, az sosem fog unatkozni. Bármilyen változás áll be az életében, az Ikrek sokkal könnyebben alkalmazkodik az új helyzethez, mint bárki más. Szereti a kalandot és viselkedése sokszor kiszámíthatatlan. 

Sokszor megmutatkozik kettős személyiséged

A híresen barátságos és nagydumás Ikreknek van egy visszafogott és magányos oldala is. Imád beszélgetni, de ha valaki kényes témát hoz fel, egyből felhúz egy falat és nem enged be senkit. Könnyed, boldog imidzsét a végletekig képes védeni és csak azoknak fedi fel ha valami bántja, akikben maximálisan megbízik. Nehéz közel kerülni hozzá, mert látszólag társasági ember létére inkább magának való személyiség.

Nagyon nehéz átverni

Az Ikrek egyből kiszagolja, ha valami turpisság van és ha hazudnak neki, szinte mindig átlát a szitán. Mivel a társaság üdvöskéje, sokan megnyílnak neki és olyan titkokat is felfednek magukról, amiket másnak nem szoktak, az Ikrek pedig nem felejt.  

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!