Életmód / Ezotéria

10 jel, hogy le sem tagadhatod, hogy Bika vagy

10 jel, hogy le sem tagadhatod, hogy Bika vagy

A Bika a zodiákus második jegye, bolygója a Vénusz és eleme a Föld. Ezeknek köszönhetően a jegy szülöttei érzéki, hűséges és stabil személyiségek, de ezeken kívül még sok jó – és pár kevésbé előnyös –  tulajdonságuk van. Ha az alábbi tíz pont illik rád, le sem tagadhatod, hogy igazi Bika vagy.

Érzelmileg erős vagy

Akár a munka, a család vagy a magánéleted alakulása állít nagyobb stressz elé, te jól viseled. Egy Bika nem szokott összeroppanni a nyomás alatt, sőt, panaszkodni sem. Szépen csendben tűröd a sorsod, de ha valaki mégis képes kihozni a sodrodból, az megemlegeti. 

Sosem függsz senkitől

A magad ura vagy, nem támaszkodsz senkire és szívesebben dolgozol egyedül, mint csapatban. Független, határozott vagy és mindent képes vagy megoldani, egy Bika nő sosem gyámoltalan. Ennek ellenére nem bánod, ha valaki magához ragadja a vezetést, főleg a párkapcsolatban. 

Szigorú vagy, de hűséges

Lojális barát és hűséges szerető vagy. Sok ember vesz körül, de csak egy szűk réteg tartozik a belső körödbe. A romantikus partnered egyben mindig a legjobb barátod is és mindent megteszel azokért, akik közel állnak hozzád. Ezt viszont visszafelé is maradéktalanul elvárod és ha úgy érzed, valaki nem tesz érted annyit, amennyit te érte, akkor csalódsz és azt az embert képes vagy könyörtelenül kitörölni az életedből. 

Szeretsz egyedül lenni

A Bika introvertált személyiség annak ellenére, hogy kifejezetten népszerű. Szeretsz társaságban lenni, de nehezen alkalmazkodsz másokhoz és inkább egyedül járod a saját utad. A magány számodra nem teher, hanem lehetőség a relaxálásra és feltöltődésre. 

AndrewLozovyi/depositphotos.com

Vonzódsz a művészetekhez

Szereted a természetet és a szépséget, ezért tökéletes program számodra a kirándulás, utazás és kiállítások, koncertek látogatása. Te magad is rendelkezel valami művészi vénával és mindig esztétikus környezetben élsz, szép tárgyakkal veszed körbe magad. 

Sosem játszod meg magad

A felszínességet és olcsó kis játékokat te sosem űzöd és azt sem tolerálod, ha valaki neked vetít. A Bika mindig a valós arcát mutatja és az első benyomás mindig igaznak bizonyul veled kapcsolatban. Ez fordítva is igaz, ha valaki nem tesz rád jó benyomást az első találkozáskor, már nem, vagy csak nagyon nehezen fogod megkedvelni. 

Rövid a cérnád

Türelmes vagy és alapvetően nyugodt természetű, de ha valaki kihoz a sodrodból, akkor azt mindenki emlegetni fogja. Nagy az igazságérzeted, de hajlamos vagy makacsul ragaszkodni az álláspontodhoz és szinte lehetetlen meggyőzni arról, hogy nincs igazad. 

AlexShadyuk/depositphotos.com

A nőies külső igazi vadócot takar

A Bika bolygója a Vénusz, aminek köszönhetően szexi és érzéki vagy. Nőiesen és csinosan öltözködsz, külsőre egyáltalán ne vagy fiús, de a személyiséged meglepően vagány. Szívesen veszel részt olyan sportokban, programokban, amik főleg a férfiakat érdeklik.

Hajlamos vagy passzív-agresszív viselkedésre

Nem szeretsz konfrontálódni, ezért nagyon ritkán veszekszel másokkal, de az „üljünk le és beszéljük meg” szituáció sem a kenyered, ezért ha valakire haragszol, legtöbbször csak ignorálod és nem szólsz az illetőhöz. 

Ügyesen bánsz a pénzzel

Annak ellenére, hogy szereted magad luxus termékekkel kényeztetni, sosem nyújtózkodsz tovább, mint ameddig a takaród ér. A pénzed jól fekteted be és mindig van megfelelő tartalékod egy esetleges vészhelyzetre, ezért a Bika jegy szülötteinek nincsenek anyagi gondjai. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást