Szerelem / Párkapcsolat

5 jel, hogy a pasid még mindig a volt barátnőjét szereti

5 jel, hogy a pasid még mindig a volt barátnőjét szereti

Mindannyian jártunk már úgy, hogy egy fájdalmas szakítás után fejest ugrottunk egy újabb kapcsolatba, hiszen ezzel eltereltük a figyelmünket, merthogy „kutyaharapást szőrivel”… Nem könnyű olyan férfival kezdeni, aki egy friss szakításból jön, hiszen bármit teszel, mindig az előző lányhoz fog hasonlítani. Ez akár jól is elsülhet, amikor látja, hogy például mennyivel kedvesebb, vagy talpraesettebb vagy az előző barátnőjénél. Ha azonban az alábbi öt gyanú fennáll, bizony valószínű, hogy még mindig gyengéd érzelmeket táplál az exe iránt.

1. Rendszeresen üzengetnek egymásnak

Amennyiben nem csak olyan formalitásokat beszélnek meg röviden, minthogy ki mikor vigye el a másik lakásában maradt cuccát, akkor az már gyanús. Időnként rákérdezni, hogy kivel mi van, még belefér, de ha a pasid naprakészen tudja, hogy például volt szerelme munkahelyet váltott, akkor jogod van aggódni. Még akkor is, ha ezt a párod elintézi annyival, hogy nincs okod féltékenységre, mert „csak barátok”. 

Ha szinte napi kapcsolatban van vele, azt valószínűleg nem véletlenül teszi.

2. Nem szedi le a közös fotóikat Facebookról

Ha egy-két fénykép fent marad, amin az ex is szerepel, még nem a világvége, hiszen mégiscsak az élete része volt egy ideig, aminek maradhat némi nyoma a közösségi médiában. Pláne akkor, ha nem balhésan váltak el, nem gond, ha pár szép közös emlék fennmarad. De ha szinte minden második fotón ott virít a volt barátnő, akkor valószínű, hogy az egész élete a lány körül forgott és ha nem hajlandó levenni ezeket a képeket, az azt jelenti, hogy még nem lépett túl rajta.

3. Veled viszont nem tesz ki közös képeket

Nem kell elvárni, hogy rögtön az első pár randi után kitapétázza veled az üzenőfalát, főleg, ha nem túl „posztolós” típus. Mindenki másképp kezeli a közösségi oldalait és a fiúk eleve sokkal visszafogottabbak ezen a téren, mint a nők. Ha viszont a volt barátnőről sok kép van fent, rólad pedig egy sem, holott már jó ideje együtt vagytok, akkor az sejtet valamit. Ha a virtuális világában egyáltalán nem vállal fel, okkal kezdhetsz gyanakodni.

4. Állandóan az exéről beszél

Ha napi szinten emlegeti a volt barátnőt, az akkor is árulkodó jel, ha azt elmarasztalóan teszi. Ha például azt mondja, hogy „olyan jó, hogy te tudsz főzni, Orsi sosem főzött”, azt akár még bóknak is veheti az ember. Pedig a sorok között olvasva csak azt emésztgeti, hogy már nincsenek együtt és azzal, hogy ezt hangosan kimondja, a saját háborgó érzéseit próbálja feldolgozni. 

Ha túl sokszor hozza fel az exét, hamarosan úgy érezheted, hogy állandóan hozzá hasonlítgat téged és emiatt előbb-utóbb neheztelni fogsz rá.

5. Rajtakaptad, hogy az exét csekkolja Facebookon

Valakinél megszokott eljárás, hogy szakítás után letiltja a másikat, vagy minimum törli az ismerősei közül, de ha az elválás nem volt viharos, erre általában nem kerül sor. A kíváncsiság természetes emberi tulajdonság, így néha rákeresni az exre, hogy mi van vele, még bocsánatos bűn. Abban az esetben viszont, ha már többször rajtakaptad, hogy a volt barátnő oldalát vagy képeit nézegeti, van okod némi bizalmatlanságra, hiszen az egyértelmű jele annak, hogy még nem tette túl magát a szakításán.

Kép forrása: canva.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást