6 jel, hogy megérett a kapcsolatod a szakításra

6 jel, hogy megérett a kapcsolatod a szakításra

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 6 jel, hogy megérett a kapcsolatod a szakításra

Bizonytalan vagy kapcsolatodat illetően, nem tudod, hogy mi lenne a jó megoldás a folytatásra, hiszen egyszer azt gondolod, hogy nyerő páros vagytok, míg máskor épp az ellenkezőjét érzed? Íme, néhány árulkodó jel, amire ara enged következtetni, hogy engedd el kedvesed kezét. 

Ha több a rossz, mint a jó

Minden párkapcsolatot addig érdemes folytatni, amíg boldognak érzed benne magad. Persze akadhatnak konfliktusok, ez természetes, de ha már a legtöbb közösen töltött időt veszekedéssel ütitek el, akkor érdemes mélyen magadba nézned, hogy valóban ilyen kapcsolatra vágysz-e.
Ha erre egyértelműen nem a válaszod, akkor vagy próbáljatok közösen megoldást tanulni a problémáitokra vagy pedig intsetek búcsút egymásnak. 

Ha nem vele tervezed a jövőt

A párkapcsolatok fontos alappillérei a közös célok, és a közös jövő. Hogyha ez nincs meg, akkor nincs is min tovább gondolkoznod, add ki a pasid útját. Nem érdemes olyan kapcsolatba beragadni, amely nem vezet sehová.
Inkább keress egy olyasvalakit, akivel el tudod képzelni a hátralevő életedet, hiszen ha nem állsz tovább, akkor csak saját magadat hátráltatod, hogy boldog légy!

Ha már nem tudtok miről beszélni

Elfogytak a szavak, és már nem tudtok kedveseddel miről beszélgetni?
Ha ezt nem sikerül rövid időn belül megoldanotok, akkor előbb utóbb ahhoz fog vezetni, hogy elhidegültök egymáshoz. Az elhidegülés meg mint tudjuk, a szakítás egyik előzménye lehet. 

Ha már azt sem tudod mikor szexeltetek utoljára

Olyan rég volt, hogy már arra sem emlékszel, hogy mikor gyűrtétek utoljára a lepedőt? Ez sokat elárulhat a kapcsolatotokról, többek között azt is, hogy valami hiányzik, vagy valami nem működik köztetek.
A szex a jó párkapcsolat egyik elengedhetetlen része, így ha ez nincs meg, és nem kielégítő a szexuális életetek, akkor bizony benne van a pakliban, hogy előbb utóbb véget ér a románc.

Ha már nem bízol benne

Megcsalt, netán azt gondolod, hogy bármikor félreléphet? Ha nem sikerül megbeszélnetek és megoldanotok az ilyesfajta problémákat, akkor nagy valószínűséggel jobb, ha tovább állsz.
Hiszen ki akarna olyan párkapcsolatban élni, amelyben mindig azon kell izgulni, hogy vajon megcsal-e. Ez sem neked, sem neki sem tesz jót, így ha nem sikerül tisztázni a bizalmi kérdéseket, akkor ideje búcsút inteni egymásnak. 

Ha más pasik után vágyakozol

Bár szereted párodat, de már nem villanyoz fel túlságosan a tudat, hogy együtt vagytok, sőt, inkább már pasikban keresed a potenciális férj-jelöltet.
Ha így érzel, akkor egy percig sem érdemes együtt maradnod a pároddal, hanem keress inkább egy olyan társat, aki mellett boldognak és kiegyensúlyozottnak érzed magad. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást