10 jel, hogy megcsal!

10 jel, hogy megcsal!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 jel, hogy megcsal!

A legnagyobb kudarc egy nő életében, ha rájön, hogy álmai hercege megcsalja őt. Ez a legnehezebb időszak egy kapcsolatban, ha ugyan beszélhetünk még ezek után kapcsolatról.

Nehéz ezek után továbblépni, hisz mindvégig ott lesz kettőtök közt falként a „másik nő”. Amíg nem nyeri el a teljes megbocsájtást előtted, addig nehéz újra tüzet csiholni a valamikori szerelemből. Ahhoz azonban, hogy tisztában légy kapcsolatoddal, íme tíz jel arra, hogy megcsal:

1. Megérzed
Bár a legtöbben nem bíznak belső megérzéseikben, mégis a legtöbb megcsalt nő még az evidens bizonyítékok előtt is tudta, hogy megcsalják. A legtöbb nő belső megérzéssel van megáldva, így ha különös érzésed támadna, ne viccelődj vele, hanem bízz ösztöneidben. Néha a szív bölcsebb döntéseket hoz, mint az elme. Azonban ne hivatkozz egyedül az előérzetedre, tényekkel és bizonyítékokkal tudod csak biztosan.

2. Munkájára hivatkozva keveset van otthon, illetve elhidegül

A legjobb mentség ilyenkor a férfiak számára a munka, ez lesz az oka annak, hogy későn jön haza. Sűrüsödnek a munkaösszejövetelek, sok időt tölt a számítógép előtt, illetve szórakoztató ügyfelekről beszél, akik alibik lesznek a munkaügyi kimaradásokra. Ezért ha változás áll elő a munkamenetével kapcsolatban, próbálj megtudni minél többet ezzel kapcsolatban.

3. Téged vádol megcsalással
Azt mondják, a legjobb védekezés a támadás, ezért a férfiak is tudat alatt ezt a módszert választják. Lehet, hogy párod egész eddig a pillanatig vakon megbízott benned, de most hírtelen elkezd féltékenykedni. Azt gondolja, ha ő ezt tette veled, akkor te viszont megcsalhatod. A vádak hírtelen sortüze annak köszönhető, hogy a férfiak bűnösnek érzik magukat, és félnek, hogy elvesztik a nőt. A bizalmatlanság nagyon gyakori jel arra, hogy partnered megcsal.

4. Megváltoznak a telefonálási szokások
A férfi telefonja sokat árulkodik. Ha kétségeid vannak, egyszerűen segítségedre lehet a technika. Figyeld meg, hogyan viselkedik, ha megcsörren a telefonja, vagy mennyire őrzi azt, magával viszi még a mellékhelyiségbe is? Telefonbeszélgetés közben ha furcsán viselkedik, ellágyul a hangja, vagy halvány mosoly jelenik meg az arcán, akkor már lehet gyanakodni. Arra is gyakran előfordul, hogy azonnal kitörli a bejövő SMS-eit.

5. Többet ad az öltözködésére, új ruhákat vásárol
Az egyik leglátványosabb jele a megcsalásnak, amikor a férfi változtat külsején és új ruhákat vásárol magának. Ha hírtelen többet néz tükörbe, és illatfelhőben úszik, akárhányszor elhagyja a házat, akkor valamilyen glamour van életében. Ezek biztos jelei annak, hogy egy új nő tetszését szeretné elnyerni – vagy már el is nyerte…

6. Új barátai vannak, de nem von be téged is a baráti körbe
A férfiak azt szeretnék, ha kedvesük mindig mellettük legyen, közös barátaik legyenek és együtt szórakozzanak. Ha már nem szeretne bevezetni új baráti körébe, akkor szabadságra vágyik és szórakozásra, amit meglehet, hogy más karjaiban talál meg.

7. Gyakran talál hibát benned

Gyakran, ha egy férfi félrelép, elkezdi kritizálni és bírálni párját. Ez azért történik, mert lelképen próbál képet formálni arról az ideális nőről, akire ő vágyik. Pszichikailag folyamatosan összehasonlít Téged vele, kiemelve összes negatív tulajdonságodat, így könnyít a lelkén azzal, hogy megindokolja, miért csalt meg.

8. Nem néz a szemedbe
Így viselkedik egy ember, aki bűnösnek érzi magát, hisz tekintete nem tud hazudni. Ha felteszel egy direkt kérdést neki, és ő csak motyogással és félrevont tekintettel válaszol, akkor biztos lehetsz abban, hogy hazudik. Ha ez a hazugság hosszabb ideig tart, akkor előfordulhat, hogy egy másik nő van az életében.

9. Nem válaszol a telefonhívásaidra

Ez egy másik jel, amit gyakran mutatnak azok a férfiak, akik megcsalják barátnőjüket/feleségüket. A telefonjukat legtöbbször kikapcsolva tartják, amíg egy másik nővel vannak. Ha rákérdezel, miért nem válaszolt, azt a mentséget fogja felhozni, hogy ügyféllel volt vagy a térerő vacakolt…de kifogást biztos talál.

10. Megváltozik régi barátaihoz való hozzáállása
A barátok gyakran hamarabb rájönnek, hogy ő megcsal téged, mint te magad, ezért kerüli azokat a barátokat, akik „átlátnak” rajta. Ha pedig így van, a barátok is kerülni fognak benneteket, mert nem akarják kínosan érezni magukat ebben a helyzetben.

Ha a jelek nagyrészét felismered mostani kapcsolatodon, eljött az ideje egy komoly beszélgetésnek… Ideje felkészülni arra, ami következik. Még ha fáj is, túl kell lépni rajta – méltósággal! Azonban csak akkor vádaskodj, ha biztos vagy abban, hogy partnered nem ártatlan, ellenkező esetben nagy fájdalmat fogsz okozni neki.
 

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!