4 jel, hogy egy “anyuci kicsi fiával” randizol

4 jel, hogy egy “anyuci kicsi fiával” randizol

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 jel, hogy egy “anyuci kicsi fiával” randizol

Nagyon sokat elárul egy férfi jelleméről az, milyen kapcsolatot ápol az édesanyjával. Ha úgy bánik veled, mint egy királynővel, tisztel és megbecsül, valószínűleg a szülei így nevelték, és nagyon jóban vannak egymással mai napig. De mi van akkor, ha az anya-fia kapcsolat túl szoros lesz, és az édesanya mindig jelen akar lenni a fia életében, hogy mindenbe bele tudjon szólni? Ha az alábbi jelekben a pasidra ismertél, sajnos úgy fest, hogy sikerült összejönnöd “anyuci kisfiával”.

Mindent az anyukája csinál

A folyamatosan növekvő lakásárak miatt nem csoda, ha valaki még 25 felett is otthon lakik, hiszen így tud spórolni igazán. De van különbség aközött, hogy valaki átmeneti megoldásként tekint erre, és megint más az, ha a srácnak nincs is tervben a külön költözés.

Ha mindent az anyukája csinál helyette, kezdve a mosástól egészen a takarításig, a pasinak pedig láthatóan ez nincs ellenére, nagyon úgy fest, hogy megrekedt a tinikorban.

Az pedig nem segít sokat, ha az édesanyja ezt örömmel megteszi minden nap, sőt, ellenséges lesz, ha a fia randizni kezd valakivel.

Ezáltal ugyanis a srác megszokja, hogy őt mindig kiszolgálják, és a későbbiekben ezt várja el a barátnőjétől is.

 

Folyton keresi őt

Tegyük fel, hogy a srác nem lakik a szüleivel, hanem már összeköltöztetek.

Ha ennek ellenére is minden nap felhívja őt az anyukája, akár naponta többször is, az erősen arra utal, hogy a jövőben is rátok szeretne telepedni.

Nincs azzal baj, ha nagyon erős a kapcsolatuk, és gyakran beszélnek egymással, de ha akkor is rögtön felveszi a telefonját, amikor épp nekiállnátok szeretkezni a hálószobában, az cseppet sem jó jel.

Arra utal, hogy anyuci kisfiával kezdtél randizni, és sajnos ez ellen nem sokat tudsz tenni.

 

Csak az ő véleményére hallgat

A szüleink tapasztaltak, és csak a legjobbat akarják nekünk, így érthető, hogy kikérjük a véleményüket a komolyabb döntésekben.

De az már cseppet sem jó dolog, ha a pasid szinte rá sem hederít arra, amit te mondasz, és kizárólag az anyukájára hallgat.

Mindegy, hogy karrierváltásról vagy akár csak egy kutya örökbefogadásáról van szó, ha mindig először az édesanyját hívja fel, és csak utána jut eszébe, hogy veled is beszélhetne, fel kell készülnöd arra, hogy ez nem fog egyhamar megváltozni.

Sőt, az is biztos, hogy csak azután fogadja meg a tanácsodat, hogy az anyukájától is ugyanazt hallotta.

 

Összehasonlítgat titeket

Volt már olyan, hogy összehasonlított téged az anyukájával?

Például amikor főzöl neki, közli, hogy az édesanyja több paradicsomot tesz bele, vagy javasolja, hogy használd te is ugyanazt a mosószert, mert annak jó illata van.

Noha nem rossz szándékból mondja ezeket a pasid, észrevétlenül mégis megbánt vele, hiszen te egy teljesen különálló személy vagy, és nem akarod, hogy az anyukájává formázzon téged.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást