7 jel, hogy nem akar elvenni

7 jel, hogy nem akar elvenni

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 jel, hogy nem akar elvenni

A nőcsábászok trükkjeinek nem nehéz bedőlni, hiszen édesek és elragadóak – a felszínen! Ki gondolná, hogy valójában csalók?

Most összegyűjtöttük a legkörmönfontabb jeleket, hogy egyszerűbb legyen rájönni, ha egy nőfalóval van dolgod, aki irtózik az elkötelezettségtől. Ha legalább három vagy több tulajdonsággal rendelkezik az alábbiak közül, nem árt körültekintőnek lenned.

1. Az összes ex csaja „őrült”

Légy óvatos, ha egy olyan férfivel hoz össze a sors, aki volt barátnőit állandóan őrültnek, bolondnak vagy tapadósnak emlegeti. Mindebben mi a közös? Ő. Valószínűleg a pasas bolond vagy soha nem akarta igazán, hogy a kapcsolatai működjenek.

2. Ultra-romantikus randikat tervez

Egy meghitt gyertyafényes vacsora szép, de ha állandóan félreeső helyeken foglal asztalt lehet, hogy nem akarja, hogy más nők randizni lássák. Legközelebb, ha elhív valahova, javasolj egy zsúfolt éttermet vagy egy népszerű bárt, és figyeld a reakcióit.

3. Változó hangulatban van, amikor telefonál

Egyik este legalább tíz SMS-t küld, azután napokig nem keres. Legalább egy órán keresztül beszélget veled telefonon, aztán a hét többi napján még az üzenteidre se reagál. Azon gondolkozol mit csinálhat ez idő alatt? A csúf igazság nem más, minthogy más nőkkel találkozgat.

4. Bűntudatot akar kelteni benned

Természetes, ha egy srác azzal viccelődik, hogy már az első naptól kezdve le akar feküdni veled. Azonban ez intő jel lehet amennyiben túlzásba viszi ezt a magatartást, vagy rosszul érezteti magad amiatt, hogy nem feküdtél le vele.

5. Hiányos adatok a Facebook profilján

Gyakran frissíti profilját, mégse tett fel rólatok egy közös fotót? Sehol sem említi, hogy veled jár? Kapcsolati státusza rejtett? Akkor bizony valami bűzlik. Annak a srácnak a profilján, aki nem szándékozik elkötelezni magát nem fogsz egyetlen olyan dolgot sem találni, ami rád utalna.

6. A haverjai távolságtartóak

Annak ellenére, hogy barátai kedvesek hozzád, valószínűleg nem fognak túl sok kérdést feltenni a munkáddal vagy az érdeklődési köröddel kapcsolatban. Sajnos az igazság az, hogy nem akarnak túl sok időt és energiát arra pazarolni, hogy megismerjenek, hiszen sejtik, hogy túl sokáig nem maradsz közöttük.

7. Az állítja lelki társak vagytok

Természetesen nem vagyunk a „szerelem első látásra” ideálja ellen, azonban ha túl korán és túl gyakran hangoztatja ezt, valószínűleg csak odavetett szavakról és hátsószándékról van szó. Ha már az első hetekben azzal ámít, hogy mennyire szerelmes beléd, légy óvatos és hallgass a megérzéseidre. Lehet, hogy azok a nagy szavak csak azért hagyják el olyan könnyedén ajkait, mert már számtalanszor, jó pár lánynak elmondta őket.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!