10 hobbi, amivel növelheted a szexepiled

10 hobbi, amivel növelheted a szexepiled

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 hobbi, amivel növelheted a szexepiled

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor szeretne másabb lenni mint a többiek. Szeretne sokkal több, különlegesebb, és szexibb lenni nőtársainál.

Egy igazi nő számára pedig nem létezhet a lehetetlen….

Biztos te is érezted már néha a konkurencia szelét. Nagyon idegsítő tud lenni, amikor más nők rajtunk fenik a fogukat. Persze nem szabad hagyni, hogy lesüllyedjünk az ócsárlók szintjére. Ellenben, ha mégis úgy érzed, eljött a pont, hogy szeretnéd megmutatni mit tudsz, vagy hogy sokkal jobb vagy másoknál, akkor a következő tippjeink neked szólnak! Ezek segítségével ugyanis, garantáltan felforrósodhatsz, ami nem csak a hideg idő elleni védekezésedet fogja szolgálni, hanem a szerelmi életedben is beizzíthatod a parázst általuk.

Íme 10 hobbi, amivel nem csak sikeres, de sokkal szexibb is lehetsz!

Játsz valamilyen hangszeren!

Amennyiben jó a ritmusérzéked, és van némi tehetséged, mindenképpen ajánlott kipróbálnod valami hangszeres játékot. Most már sokfelé léteznek különböző zeneiskolák, és zenei studiók, ahol egyaránt folyik hangszeres oktatás. Nagyon sok ének és zenetanár vállal felkészítést magánúton is. Ne hidd, hogy csak a férfi zenészek lehetnek irtó szexik. A női társaik pont ugyanolyan hatást váltanak ki a férfiakból. Ráadásul nézd az előnyét, miszerint rengeteg gyönyörű, dögös és szexi ruhába bújhatsz.

Mindenképpen ügyelj arra, hogy valami kecses, nem hivalkodó, mégis nőisen szexi hangszert válassz, mint például a hegedű vagy a kisebb fúvósok. Nem kell persze Vanessa Mae babérjaira törni, bőven megteszi, ha egy kis gyakorlás után, kedvesedet bűvölöd el kiváló hangjátékoddal, mondjuk az esti vacsora előtt. Biztos nem fogja hidegen hagyni az előadásod!

Sütés-főzés

Szerencsére, egy ideje újból felkapták a főzést és óriási népszerűségnek örvend napjainkban. Ráadásul az egyik legjobb foglalkozás ami csoportosan is végezhető, így leszámol az unalmas órákkal. Biztos te is fantáziáltál már azon, mennyire jó lenne, ha párod spontán rajtakapna és odabújna, miközben nagy munkába vagy a konyhában. Elképzelhető, hogy hamarosan már nemcsak a tűzhely melege váltaná ki a forró hangulatot.

Ugyanis bizonyított tény, hogy a konyhában sürgölődő nők látványa, sok férfire kifejezetten erotikusan hat. A pasik imádják azokat a nőket, akik nem vetik meg azt a dolgot, hogy idejüket a fakanál mellett töltik. És ugye te is jól tudod, hogy a férfiak szívéhez a gyomrukon át vezet az út!

Üvegfújás, kézművesség

Az, amikor különböző trárgyakat kezdesz formálni kézzel, vagy ha épp készülsz kiégítni őket a kemencébe, erős koncentráltságot, fegyelmet, és ügyességet kíván. Viszont köztudott, hogy a férfiak minden olyan dolgot imádnak, amihez a nő a kezüket használja. És hidd el, nagyon szexi látványt tudsz elérni egy pasinál, amennyiben kicsit rá is segítesz a dolgokra, és enyhén cinkosabban, pajzánabbul kezded el forgatni azokon a dísztárgyakon a kezedet.

Meglátod, garantáltan felcsigázza a kedélyeiket, és nem csak vizuálisan.

Masszázs

Régi jól bevált trükk. Mindenki ismeri a kölcsönösen megmasszírozzuk egymást játékot. Alapjaiban nagyon erotikus dolog a masszás, hisz az egyik fél elég kiszolgáltatottá válik, miközben a másik dolgozik rajta. Egy nagyobb fokú bizalom is szükségeltetik, viszont te is biztos tisztában állsz azzal, hogy máig ez az egyik legerotikusabb módszer, amivel kellő hatást lehet elérni. A pasik pedig imádják ha kényeztetik őket, és azt is imádni fogja, ha téged dögönyözhet, miközben folyamatosan szem és testkontaktusba lehet veled.

Balett/torna

Amennyiben jó a mozgáskoordinációd, és elég rugalmas vagy, kezdj el balettozni, hidd el soha nincs rá késő elkezdeni! Nem csak gyönyörű, de nagyon egészséges sport is, és valljuk be, függetlenül attól, hogy nem túl változatos és nem is erőltetett mozdulatokat tartalmaz, azért van egy varázsa, ami igencsak szexivé is varászol. A vékony, testresimuló latexruha, némi tüllel, pedig minden férfifantáziát beindít, ez ugyanis tökéletes látványt biztosít a csodálatos női test, legszebb vonalainak kihangsúlyozására.

Jóga/szabadtéri mozgások

Amennyiben most az jutott eszedbe, hogy egy kis zárt teremben ülsz, egy darab szőnyegen, és győzöd kinyújtóztatni elfáradt végtagjaidat, akkor az valóban nem tűnik túl szexi képnek. És a jóga, mint sport, szó ami szó, tényleg nem igazán szexi. Akkor mégis hogyan tudjuk feldobni? Először is, felejts el a bezártságot, irány ki a szabadba, és ott állj neki megmozgatni magad. Ha már nagyobb tudású vagy, akkor bevethetsz egyéb trükköket, mint hogy olyan nyújtógyakorlatokat alkalmazol, melyek egyértelmű rálástást biztosítanak, egy-egy vonzó testrészedre. A jógaruhák, pedig szerencsére szintén nagyon nőiesek, és testformálók, így válassz megfelelőt arra, hogy elbűvöld a pasit. A férfiszemek ugyanis imádják a hajladozó nők látványát, még akkor is, ha magát a jógát unalmasnak találják.

Önkéntes

Önmagában az adakozás egy szexi dolog, ugyanis a legtöbb ember szemében nagyon vonzó és megkapó, ha azt látják, hogy ismerősük törődik másokkal vagy akár nagyobb jótékony eszmékkel. Amennyiben van rá lehetőséged, adakozz és segíts ahol csak tudsz! Nem kell nagy összegnek lennie, a kis pénz is megteszi, a szándék a fontos! Egyébként nem csak pénz alapon lehet adakozni, rengeteg lehetőség kínálkozik már más különböző segítségnyújtásokra. Élj a lehetőségekkel és talán egy hasonló jólelkű adakozó pasit is nyerhetsz általa! Sose lehet tudni!

A sportlady

Amióta világ a világ, a legtöbb pasit beindítják a sportos nők. A sport pedig mint tudjuk, nem csak hasznos, de egészséges is, tehát kötelező művelni amikor csak alkalmad és lehetőséged van rá! Az, hogy milyen mozgásformát választasz, teljesen lényegtelen, bármit elkezdhetsz vagy kipróbálhatsz ami csak érdekel.

Viszont ha pasimustrát szeretnél tartani, vagy megadni a lehetőségét annak, hogy esetleg a horgodra akadjon egy igazi sportos alfahím, akkor ajánlott lehetőleg forgalmas és nyílt helyeket választani sportolás céljából, és az sem árt, ha valami csoportosan végezhető sportágat akarsz elsajátítani!

Művész

A művészet önmagában is egy vonzó, és misztikus tevékenység. Igen szexi látványt nyújthatsz, amint kissé piszkosan, festékesen, ám mégis szenvedélyesen veted bele magad a további munkákba. Legjobb tipp, ha szerzel magadnak egy modellt, vagy egy múzsát, és megkéred, hogy segédkezzen neked a tevékenységed során. Természetes, hogy az illető csak férfi, és csak nagyon szexi lehet! Dobd be magad, és használd ki az ebben rejlő lehetőségeket! Fő a kreativitás!

Szórakoztató showgirl

Némileg hasonlatos fogalom a művészhez, viszont talán annyival jobb és könnyebb, hogy itt tényleg nem kell a szakmai tudásra alapoznod. Szóval, ha azon nők táborát gazdagítod, akik szépek, okosak, ám valami okból kifolyólag, mégsem értenek az itt felsorolt hobbikhoz, akkor ez a te cseled, amivel garantáltan hódíthatsz! Itt ugyanis a spontaneitás a lényeg, és a fantázia! Ehhez a trükkhöz nem szükséges semmilyen előképzettség.

A pasik imádják a természetes, vidám, és laza nőket! Használd a személyes varászerőd! Viccelj, mókázz, táncolj! Varázsold el a pasit egy erotikus tánccal, amit saját koreográfia alapján állítottál össze! Napjainkban óriási teret hódított az otthoni sztriptíz, úgyhogy te se legyél rest, légy bohókás és hidd el az ágyig már ketten fogtok eltáncolni!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást