Hívjam vagy ne? Mi a teendő, ha nem kellesz neki eléggé

Hívjam vagy ne? Mi a teendő, ha nem kellesz neki eléggé

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Hívjam vagy ne? Mi a teendő, ha nem kellesz neki eléggé

Az egyik legidegörlőbb dolog, ami egy nővel történhet az, amikor az első randi után várja a pasi jelentkezését. Általában reménykedünk, hogy már a találka után egyből megírja, hogy „jól éreztem magam veled”, vagy valami hasonló megerősítő szöveget, de mi van akkor, ha nemhogy aznap, de másnap és harmadnap sem jelentkezik? A cselekvés vagy a kivárás a célravezetőbb?

Ne nyomulj!

Lehet, hogy nagyon idegesítő, de igenis várd ki, amíg ő jelentkezik, mert abból azt érzi majd, hogy te is egy szabad lélek vagy, aki nem görcsöl rá a dolgokra.

És valljuk be, a férfiaknak nagyon fontos a szabadság érzésének megőrzése. Azzal csak mindent elrontasz, ha megállás nélkül hívogatod és üzenetekkel bombázod. Hagyd meg a hódoló szerepét neki, és a kezdetekben légy kicsit tartózkodóbb.

Nem játszmákról beszélünk, ezek egyszerű női praktikák, amiktől csak még jobban kellesz majd neki.

Mindenki más…

Vannak férfiak, akik egyből keresnek és érdeklődnek felőled, de vannak olyanok, akik nem biztos, hogy megállás nélkül írogatnak egész nap.

Ez ne szegje kedved és ne kezdj el olyanokon agyalni, hogy nem vagy elég jó, mert igenis úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. Ne gondolj egyből a legrosszabbra, mert az is lehet, hogy olyan munkája van, ami mellett nehezen tudna egész nap csak rád koncentrálni.

A lényeg,  hogy egyszerűen csak fogadd el, hogy vannak, akik nem rontanak ajtóstul a házba, de ettől még akarhatnak ugyanúgy, mint azok, akiktől levegőt sem kapsz, mert folyton a nyomodban vannak.

Ne akard annyira!

Ha éppen a szinglik féktelen életét éled, akkor mindenképpen jó dolog, ha ismerkedsz és beengedsz új embereket az életedbe, de itt is ügyelj arra, hogy ne akarj görcsösen egy kapcsolatot, mert az mindent tönkretesz. És ha azt érzed, hogy a pasi nem passzol hozzád, akkor ne ragadj le nála, és főleg ne erőltesd magadra csak azért, mert éppen nem akarsz egyedül lenni.

Nyilván nem a szobádban fogsz rálelni az igazira, szóval teljesen normális, ha próbálkozol. Ezzel együtt el kell fogadnod, hogy lesznek, akik nem kellenek majd neked és lesznek, akiknek pedig te nem kellesz. Nincs ezzel semmi baj, csak folytasd tovább az utadat, mert annál az egynél biztos nem az lesz a legfontosabb kérdés, hogy felemeld-e a telefont. 🙂

Engedd el!

Valljuk be, az igazán önbizalom-romboló tud lenni, ha eltöltesz valakivel egy romantikus estét, ami után te azt érzed, hogy az ég is egymásnak teremtett benneteket, a pasi azonban teljesen felszívódik. Emiatt aztán elkezded magadat ostorozni, hogy hol rontottad el, tuti a ruhád vagy a hajad nem tetszett neki, esetleg túl harsányan nevettél.

És ekkor elindul egy lavina: filmmaraton, szomorú zenék és búfelejtő kajálás minden mennyiségben. Mert a legtöbb nő egyből magát támadja, ahelyett, hogy úgy állna hozzá, hogy nem is tudja ez a pasi, mit veszített.

Valószínűleg egyszerűen csak nem a megfelelő emberrel randiztál, ez nem a te hibád és nem is az övé. Lépj tovább, mert egyszer te is elérsz a szőke hercegedhez!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást