5 hidegrázós Wikipédia oldal a borzongás szerelmeseinek

5 hidegrázós Wikipédia oldal a borzongás szerelmeseinek

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 hidegrázós Wikipédia oldal a borzongás szerelmeseinek

Ki kerülte meg először Afrikát, hogy is van az a kovalens kötés, mikor volt a szöuli olimpia? Megannyi kérdés, amire a Wikipédia választ ígér, de az emberiség közös tudásának sokkal sötétebb bugyrai is vannak. Ezekből válogattunk, ismét (a cikk első részét ITT olvashatod).

Armin Meiwes

Armin Meiwes a német Hannibal Lecterként is ismert – sajnos jól sejted, milyen tulajdonságban osztoztak.

A férfi interneten kereste áldozatát, aki önként egyezett bele elfogyasztásába. Találkozásukkor Meiwes először levágta és elkészítette még élő áldozata péniszét, majd azt együtt fogyasztották el. Ezután Meiwes az áldozatot megölte és megette.

Azt gondolod, a történet ennél már nem lehet betegebb? Elítélése után Meiwes úgy döntött, hogy vegetáriánus lesz. Mit mondjunk… Inkább nem kommentáljuk az esetet.

Junko Furuta

Junko Furuta egy japán gimnazista lány volt, akinek betonba öntött holttesttét a ’80-as években találták meg.

A fiatal lányt elrablói megerőszakolták, megkínozták, és 40 napon keresztül fogva tartották, mielőtt végeztek vele.

Talán a leghátborzongatóbb az egészben, hogy az elkövetők szintén középiskolás fiúk voltak, és a szerencsétlen lányt egyikük szüleinek házában tartották fogva – így egészen biztos, hogy a kínzások és az erőszak idején, legalább részben, a gyanútlan szülők is a házban tartózkodtak.

Hinterkaifeck gyilkosság

1922 márciusában a Hinterkaifeck farm tulajdonosa arról mesélt a szomszédainak, hogy a frissen hullott hóban a közeli erdőből a ház oldaláig tartó lábnyomokat talált, de a nyomok visszafelé már nem vezettek.

Néhány nap múlva a farm mind a 6 lakóját holtan találták – az áldozatok egyike a szolgálólány volt, aki csak néhány órával korábban költözött be. (A korábbi cselédlány egyébként azért mondott fel, mert azt mondta, a farmot kísértetek járják.)

A család kisfiát a bölcsőjében, a cselédlányt az ágyában, a többi családtagot az istállóban találták holtan. Hogy pontosan mi történt velük és ki, vagy kik voltak az elkövetők, sohasem derült ki.

Carl Tanzer

Klasszikus szerelmi történet: a fiatal német orvos szerelembe esik betegével, ám hiába próbál meg mindent, nem tudja megmenteni a tuberkolózisban szenvedő fiatal lány életét.


Ezt már olvastad? 5 kegyetlen női bűnöző


Nyilvánvalóan tragikus eset, és persze a gyászt sokféleképpen lehet feldolgozni, de az, hogy valaki viasszal tartósítja egykori páciense testét, majd azzal együtt él még hat évig a lakásában, talán nem a legnormálisabb módja a fájdalom megélésének.

 És mielőtt kérdeznéd – igen, hát persze hogy az ágyában tartotta a testet. Együtt aludtak.

Kísértetházak a világban

Ha esetleg egy este úgy döntenél, hogy márpedig te ma nem akarsz aludni, akkor erre is van egy Wikipédia-oldal: ezen a világon található, szellemek vagy démonok által kísértett helyeket listázzák, országok szerint csoportosítva.

Az oldalra felkerülő helyszínek némelyike a helyi folklór alapján áll rossz szellemek hatása alatt, másokról valamilyen médium gondolja úgy, hogy túlvilágiak látogatják.

Magyarországi helyszín egyébként egyelőre nem szerepel a listán, de mivel a Wikipédia szabadon szerkeszthető, ez gyorsan meg is változhat.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást