10 hiba az első randin

10 hiba az első randin

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 hiba az első randin

A rossz randevúk vége az, hogy egy jó kis sztorival sétálunk el a helyszínről és kétség sem férhet hozzá, hogy az illető nem a nekünk való személy.

Összegyűjtöttük a 10 leggyakoribb hibát, mely nem ad esélyt egy újabb randira.

1. Későn érkezés

Az első randin akár 5 perc is megbocsáthatatlan. Az emberek az első találkozás alkalmával idegesebbek, így nem illik megvárakoztatni a másik felet, hogy még inkább izguljon.
 

2. Ruha-probléma

Mindig győződj meg arról hova mentek, mit csináltok és eszerint öltözködj. Ha magassarkúban indulsz el, felejtsd el a hosszú sétát vagy a sporteseményeket. Ugyanakkor ne viselj gyöngyöket és elegáns ruhát egy egyszerű üdítőzéshez valamelyik teraszon.

3. Beszélgetés politikáról vagy vallásról

Első közös programotokból hagyd ki az ilyen vitatható témákat. Kihívás a másik féllel megvitatni dolgokat, de előbb érjétek el azt a szintet, amikor már nyugodtan tárgyalhattok bármiről. Ne próbáld megtéríteni az illetőt és ne akard meggyőzni egy olyan kínos témáról, mint az abortusz, mert onnan már nincs visszaút.

4. Más emberek szemlélése

Azt gondolnád senki nem nézeget más embereket amikor randizik, de a pasik hajlamosak végigmérni a pincérnőket és más csajokat.

5. Barátok meghívása (nem dupla randira)

Ha egy randira barátokat viszel magaddal gyerekesnek és bizonytalannak fogsz tűnni. Ráadásul a randis partnered furcsán fogja érezni magát. A félreértések elkerülése érdekében mindig szögezzétek le, hogy milyen randevú lesz.

6. Berúgás

Sokan teljesen megváltoznak ha ittas állapotba kerülnek. Hagyd, hogy úgy ismerjen meg amilyen józanon vagy. Természetesen egy-két ital vagy egy kis bor még romantikát is kölcsönözhet a randinak, de ne vidd túlzásba!

7. Túlzott tolakodás

Senki nem akar az első randin vándorló kezekkel küszködni. Ez a legjobb módja, hogy valakit elűzzünk. Csak azért mert egyik személy elfogadta a másik személytől a meghívást egy ebédre, nem azt jelenti, hogy az ágyába is elfogadta. A legjobb, ha az első randin a „mindent szemnek, semmit a kéznek” szabály érvényesül.

8. Túlzott visszahúzódás

Sokan arra esküsznek, hogy jobb tolakodónak, bátornak lenni, mintsem visszahúzódónak, így már az első randin megejtik azt a bizonyos első csókot. Lehet így van, de mi azért nem szeretnénk megszegni a szabályt.

9. A randi lemondása az utolsó percben vagy a másik felültetése

Egy alaposan indokolt okból le lehet mondani a randit, de szólj időben, hogy az illető tervezze meg nélküled az esét. Nem túl tisztességes egy órával a randi előtt szólni, hiszen ilyenkor már biztosan elkezdett készülődni. Ha meggondoltad magad ne ültesd fel a másikat, mert illetlenség. Legalább szólj neki, hogy lemondod a találkát. Ne okozz neki rossz pillanatokat és várass meg senkit, csak mert nem vagy elég bátor lemondani a randit.

10. Túl sok beszéd

Ha imádsz is beszélni, próbálj meg levegőt venni a mondatok között és ha lehet ne beszélj túl sokat. Adj esélyt a randi társadnak is, hogy megszólaljon, hiszen az a cél, hogy megismerjétek egymást. És ne beszélj helyette, vagyis ne rendelj az ő helyében, hacsak nem kért meg erre külön.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást