Párkapcsolat / Szerelem

7 helyzet, amikor a pasi alaposan végigmér

7 helyzet, amikor a pasi alaposan végigmér

A férfiak olyan helyzetekben is szemügyre veszik a portékát, amelyekben talán nem gondoltad volna. Összeszedtük, hogy általában mikor szokott sor kerülni az egyirányú szemezésre, amiről talán fogalmad sincs…

Amikor kinyitja előtted az ajtót

Úriemberhez méltó magatartás, hogy a férfi magára vállalja az ajtónyitással járó fizikai munkát. (Habár az is tény: alapvető lenne, hogy nem csapja rád.) 

Nem szabad azonban megfeledkezni róla, hogy ebben a helyzetben elhaladsz mellette, így lehetőséget kap rá, hogy elölről, oldalról és hátulról is végigmérjen.

Amikor mögötted megy fel a lépcsőn

A hímneműek álma a szituáció, hogy éppen szemmagasságban ringatózzon előttük a tomporod. Nos, pontosan így történik, amikor felfelé tartasz a lépcsőn előttük. 

Ilyenkor még a gülü szemű bámulás is teljesen kockázatmentes, hiszen elég kicsi az esélye annak, hogy felcaplatva a hátad mögé pillants – elvégre akkor sanszos, hogy elesel.

Amikor meglát a tükörben

A tükrök mindig kitűnő alkalmat biztosítanak arra, hogy a férfiak a kelleténél egy picit tovább bámuljanak, mégpedig a lebukás minimális kockázatával.

Az éttermek, az üzletek és a vidámparkok, ahol egész falakat tükörrel raknak ki, valóságos paradicsomot jelentenek a pasiknak.

Amikor iszol a bárpultnál

A pult nem véletlenül számít a szórakozóhelyek szívének: itt adott a piához való hozzáférés lehetősége, ráadásul az is, hogy rá lehessen moccanni arra, aki kiszolgál vele. 

A férfiak természetesen ilyenkor a hölgyvendégekről sem feledkeznek meg. Már csak azért sem, mert valahányszor lenézel a poharadra, büntetlenül végig lehet mérni téged.

Amikor kisétál a látószögedből

Van az a pillanat, amikor elhaladsz egy fazon mellett az utcán, és éppen csak kiér a perifériás látószögedből – na, olyankor te az övében még valószínűleg benne vagy.

Ennek az előjele szokott lenni, hogy szemből érkezve hirtelenjében érdeklődést mutat egy szobor vagy épület iránt, ami éppen mögötted van. Ha megfordulsz majd, jó eséllyel találkozni fog a tekintetetek…

Amikor előtte futsz

Teljesen mindegy, milyen a hátsó feled: akár kicsi, akár nagy, akár izmos, akár kellemesen puha, a férfiaknak jóformán lehetetlen rávenni magukat, hogy ne tapadjon rá a tekintetük, amikor fürgén mozog ide-oda.

Az edzőteremben még feltűnőbb a dolog, mint a szabadtéri pályán, hiszen ott akár be is költözhet a mögötted lévő gépre.

Amikor sötét napszemüveg van rajta

Sose bízz senkiben, aki sötét napszemüveget visel – hiszen nem tudhatod, merre sasol éppen. A trendi kiegészítő páratlan sanszot biztosít arra, hogy akár egy másik nő oldalán tekingessen a szélrózsa minden irányába. 
Még mielőtt azonban megbotránkoznál rajta, csak szólunk: ugyanez a lehetőség számodra is bármikor adott
Te milyen helyzetben kaptál már rajta pasit, hogy téged figyel? Kommentben várjuk a vicces történeteidet!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást