Vad helyszínek őszre

Vad helyszínek őszre

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Vad helyszínek őszre

Nyakunkon a tél, azért ki ne játszott volna még el a gondolattal, hogy zordabb napokon is van élet az ágyon kívül?

Kocsi

Ki ne emlékezne még a kamaszkorára? Amikor titokban, otthonról kiosonva, vagy elszöktetve bepattantunk az éppen aktuális fiúnk autójába, és elhajtottunk valami kies kis zugba, egy kicsit romantikázni?
Mindenki életébe legalább egyszer előfordult már ilyen. Bár tény, hogy manapság az autós szex már a retro korát éli, és lássuk be, nem is túl kényelmes, viszont mégis van valami sajátos varázsa ami máig tömegeket vonz. A szex az autóban olyan, mint a divatban a kis fekete. Örök, és soha nem megy ki a trendből.
A legjobb pedig, hogy télen-nyáron, bárhol, bármikor alkalmazható. A bátrabbak és a kíváncsiabbak pedig kipróbálhatják utastéren kívül is, mondjuk a csomagtartón vagy a motorháztetőn. Garantáltan szexi hatás!

Erdő

Amennyiben még kellemes és száraz idő van, bátran felkerekedhetünk egy erdei kirándulásra. Akár autóval, akár gyalogosan látogatunk el a zöld rengetegbe, mindenképpen érdemes kipróbálni az ottani szexet. Igazán romantikus tud lenni, főleg a későbbi órákban, mikor már megy le a nap.
A fázósabbak azért jól öltözzenek fel, vigyetek pokrócot, plédet, bármit, amit aztán letehettek, akár az aljnövényzetre akár a kocsira. Ha megfelelő helyet találtok, ahol biztosan nem zavar meg senki, akkor bőven lesz időtök egymásra. Tehát az erdő kifejezetten ajánlott a nagy szeretkezések számára.
Romantika faktora pedig tízes, hisz nincs szebb, mint egy kiadós összebújás után, egymás karjaiban gyönyörködni a csodálatos tájban és az őszi lombok színeiben. Megnyugtat és feltölt.

Kilátó

Nem sokban tér el az erdőtől, csupán annyiban másabb, hogy innen még szebb panoráma nyílik szeretkezés közben. Igazi adrenalin löketet ad, ha egyszer kipróbáljátok egy kilátón vagy magaslesen. A magasság külön izgalomba hoz mindenkit.
Elég sok út menti helyen található már szabadon látogatható kilátó, különböző turista vonalakon is, úgyhogy nem szükséges hozzá mélyen bevonulni a rengetegbe. Amenyiben valakik nem szeretik, vagy tartanak az erdőtől, de hasonlóan szép és varázslatos együttlétre vágynak, azoknak egy kilátó ideális hely lehet.

Vonat

Talán az egyik legvitatottabb hely, a közlekedési eszközön való paráználkodás. Egyrészt, ténylegesen nem kis fizikai erőforrást követel mindkét féltől, hisz mozgó jármű lévén, bármikor adódhat egy hirtelen fékezés vagy más apróbb malőr, és akkor ne csodálkozzunk ha a fejünkre borulnak a csomagok!
Másrészt, nagyon ajánlatos vigyázni a higiéniával, mert sajnos a legtöbb vonat hazánkban elég rendetlen. Viszont lehet azért még kivételt találni szerencsére. Elkabinozott gyorsjáratokon, vagy IC-ken, esetleg hálókocsis nemzetközi járatokon, kellemes élményekhez lehet jutni.
A fizika súrlódás elmélete itt garantáltan érvényesül, a kis helyi adottságok miatt. Viszont akik bevállalják, kellemes perceket szerezhetnek egymásnak.

Lépcsőház

Mint minden más nyílvános hely, a lépcsőház is egy tabu. Viszont talán kicsivel kisebb a rizikófaktora, ami a lebukást illeti. Persze, azért nem árt, ha jól ismeritek az ott lakókat, jól jöhet ha tudjátok ki mikor tartózkodik otthon, vagy mikor dolgozik.
Így könnyebben elekerülhetitek hogy meglássanak benneteket. Akik igazán extrém élményre vágynak, azok megcsinálhatják, hogy nem saját, hanem egy barátjuk lépcsőházát látogatják meg spontán, ahová mondjuk van kulcsuk, vagy tudják a kapukódot, ezért be tudnak jutni.
Aki még ennél is tovább menne, az próba szerencse alapon, benyithat akár vadidegen lépcsőházakba is, hátha nyitva találja. Amúgy előfordulnak még olyan házak, ahol nem védi semmilyen biztonsági rendszer a kaput, így könnyedén be lehet jutni. Akik pedig egyéb komfort funkcióval is tarkítanák a pásztorórájukat, azok feltételenül fűtött lépcsőházat keressenek!

Lift

Rengeteg nemzetközi teszteredményben szerepel a lift, mint az egyik legtöbbször áhított szexuális fantázia. Ez ez agyik olyan helyszín, ami mind a férfiakat, mind a nőket egyaránt beindítja. Talán a bezártság, a szűk helyek, és a lebukás veszélye, ami ennyire izgatólag hat ránk. Bizonyos, hogy megvan a kellő varázsa.
Nem hiába, filmeken is sokat látni hasonló jeleneteket, hogy két emelet között a férfi és a nő, szándékosan megállítja a liftet, hogy aztán egy óriásit szexeljenek. Akinek van rá lehetősége érdemes kipróbálni. Ha még izgalmasabb és exhibicionistább élményre vágytok, akkor pedig keressetek üvegliftet!

Motel

Nem kifejezetten extrém hely, de mégis van egy titkos bukéja. Akár alkalmi partnerrel, akár a régivel, igen jó kis élményekre tehetünk szert egy szállodai szobában. Nem kell Hilton kategóriát választani, bőven megteszi egy útszéli, kicsit laposabb, ám mégis tiszta, kellemes kis motel.
Ilyen dolgokra kifejezetten ideális. A szerepjáték kedvelőinek pedig végképp az egyik favoritjuk lehet, elvégre rengeteg kitalált szituáció helye lehet egy szállodai szoba. Minden csak a ti fantáziátokon múlik!

Elegáns helyek mosdója

Persze, itt most nem holmi egészségtelen, mocskos utcai meg vasútállomási mosdókról beszélünk, hanem például elegáns szállodák, éttermek, klubbok mosdóiról. Szerencsére egyre több ugyanis a kifejezetten igényes mellékhelyiség.
Ráadásul, ezek a mosdók általában zárhatók, fűtöttek, nagy előtér és méret jellemzi őket, sokuk már akkora akár egy szalon, tehát nem kell lealacsonyodnunk sem odáig, hogy ténylegesen egy wc kagyló mellett csináljuk.
A nagy terek mellett, legtöbbször hosszú pultok is találhatók benne, így a kényelmi faktor sem utolsó. Mégis a puszta tudat, hogy egy wc-ben csináljuk, ami szintén nyílvános, megadja a kellő izgalmát a dolgoknak.

Utca

Nem túl etikus, nem túl higiénikus, és nem is túl kényelmes, de sokan vannak akik vallják, hogy nincs jobb, mint pár lopott perc egy teljesen nyílvános helyen. A félelem és az izgalom vegyes keveréke tölti meg ilyenkor a levegőt, miközben ti nagyon hamar eufórikus állapotba kerülhettek.
Persze mem egy teljes aktus lebonyolítására ajánlott, de egy kis kényeztetésre, orális élvezetekre, valóban alkalmas lehet egy kieső hely, egy kapualj, sikátor vagy akár egy épület mögötti hely. A lényeg hogy figyeljetek arra, hogy tényleg ne lássanak meg benneteket, és ne sértsetek meg semmilyen szabályt, mert a nyilvános szex bűntetendő ha rajtakapnak!

Párod munkahelye

Légy spontán! Öltözz fel csinosan és kívánatosan. A legjobb hatást viszont akkor érheted el, ha lengén öltözöl, valami jó meleg, szőrmés kabát alá. Menj be párod munkahelyére, mondjuk ebédidőben, vagy amikor tudod hogy már lazábban fogják időileg, és lepd meg!
A hatás lehengerlő lesz mindkettőtök számára! Ő teljesen le lesz nyűgözve már az ötlettől is, attól meg pláne, hogy mennyire bátor és bevállalós vagy! Az ilyen nőkért megőrülnek a pasik. Rettentő mértékben felkorbácsolja a szexuális vágyat az a tudat, hogy bármikor bárki benyithat vagy megláthatnak.
De pont ez adja meg ennek a helyzetnek a sava borsát. Mondjuk olyan munkahelyeken, ahol több műszak van és többen dolgoznak egy légtérben, persze nehezebb kivitelezni, de akkor sem lehetetlen! Jó célt szolgálhat még a munkahelyi kiskonyha, öltöző, vagy akár egy raktár is.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást