Mogyoróvajas kutyakeksz
Hozzávalók: 1 csésze teljes kiőrlésű liszt, ½ csésze mogyoróvaj, ¼ csésze natúr alma szósz, ¼ csésze marha húsleves
Elkészítés: Minden hozzávalót keverj össze egy tálban, majd kézzel gyúrd össze jó alaposan. Addig dagaszd, amíg a tészta el nem válik az edény oldalától. Ezután nyújtsd ki a tésztát, és sütikiszúróval szaggass belőle kekszeket. Egy sütőpapírral borított tepsire rakosgatva tedd 180 fokos sütőbe a kutyanasit, és süsd aranybarnára a kekszeket – ez nagyjából 18-20 perc lesz.
Elkészítés: Minden hozzávalót keverj össze egy tálban, majd kézzel gyúrd össze jó alaposan. Addig dagaszd, amíg a tészta el nem válik az edény oldalától. Ezután nyújtsd ki a tésztát, és sütikiszúróval szaggass belőle kekszeket. Egy sütőpapírral borított tepsire rakosgatva tedd 180 fokos sütőbe a kutyanasit, és süsd aranybarnára a kekszeket – ez nagyjából 18-20 perc lesz.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!