Banános-petrezselymes rágcsa
Hozzávalók: 2 csésze zabpehely, 1 csésze friss, apróra vágott petrezselyem, 1 reszelt sárgarépa, 1 érett banán, 1 tojás, 1 evőkanál olíva olaj
Elkészítés: A zabot daráld le, az olajat pedig keverd össze egy tálban a tojással és a banánnal, amit előtte villával össze kell nyomkodnod. Egy másik tálban keverd össze a maradék hozzávalót a zabbal, majd a banános masszát is add hozzá, és gyúrd össze. A tésztát ezután nyújtsd ki, majd szaggasd sütinyomóval. Ezután 160 fokos sütőben 30-35 perc alatt süsd készre, sütőpapírral bélelt sütőlemezen.
Elkészítés: A zabot daráld le, az olajat pedig keverd össze egy tálban a tojással és a banánnal, amit előtte villával össze kell nyomkodnod. Egy másik tálban keverd össze a maradék hozzávalót a zabbal, majd a banános masszát is add hozzá, és gyúrd össze. A tésztát ezután nyújtsd ki, majd szaggasd sütinyomóval. Ezután 160 fokos sütőben 30-35 perc alatt süsd készre, sütőpapírral bélelt sütőlemezen.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!