Szórakozás / Otthon

8 hasznos dolog, amire használhatod a hullámcsatot – a hajadon kívül

A hullámcsatok segítségével szuper frizurát dobhatsz össze magadnak, de azt gondoltad volna, hogy nem csak a hajadnál veheted hasznát ezeknek? Valójában a hétköznapok során is akad néhány dolog, amire használhatod a hullámcsatjaidat!

1. Átmeneti cipzár

Volt már olyan, hogy a famernadrágodról leszakadt a cipzár teteje, és csak szenvedés árán tudtad felhúzni? Használj ilyen esetekben hullámcsatot! Szimplán csak dugd át a csatot a lyukon, és ennek segítségével húzd fel a cipzárt. Mindjárt egyszerűbb!

2. Körömlakk praktika

8 hasznos dolog, amire használhatod a hullámcsatot - a hajadon kívül

Szereted a különleges körömmintákat, de te magad nehezen tudod szépre megcsinálni? Egy hullámcsat ebben is segítségedre lehet! Szimplán mártsd bele a lakkba a csat végét, majd ennek segítségével fess kis pöttyöket a körmödre. Nagyon menő lesz a végeredmény!

3. Csipesz

Te is utálod, ha a felbontott chips vagy édesség kiszárad, igaz? Noha a boltokban lehet olyan csipeszeket venni, amelyekkel lezárhatod a zacskót, ezek híján akár a hullámcsatot is használhatod erre a célra.

4. Öv hosszabbító

Ha az öved épp akkora, hogy a végét nem tudod beakasztani a farmernadrágod kis fülébe, akkor szintén jól jöhet egy hullámcsat! Egyszerűen csak rögzítsd vele a végét az öv többi részéhez, és nem lesz gondod vele; ráadásul fekete alapon a fekete csat mégcsak nem is látszik majd.

5. Fülbevaló

8 hasznos dolog, amire használhatod a hullámcsatot - a hajadon kívül

6. Könyvjelző

Szuper megoldás lehet akár az is, ha a hullámcsatot könyvjelzőként használod! Így biztosan nem kell felhajtanod a sarkát, és egyáltalán nem sérülnek a lapok közben.

7. Ruhacsipesz

Ugye, milyen idegesítő, amikor a szél lefújja a ruhaszárítóról a ruhákat? Ha nincs otthon elég csipeszed, akár hullámcsatokat is bevethetsz, hiszen ezek is erősen rögzítik a ruháidat a tartókra.

8. Lefolyó tisztítás

8 hasznos dolog, amire használhatod a hullámcsatot - a hajadon kívül

A hajmosás miatt elkerülhetetlenül rengeteg hajszálad belekerül a kád lefolyójába, de szerencsére már több módszer is létezik a megoldásra. Próbáld ki például azt, hogy a hullámcsatodat kicsit elhajlítod, és ezzel szeded ki a mélyebben megrekedt hajszálakat.

Képek forrása: pinterest.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást