Ijesztő, minimalista, egyszerű és aranyos halloweeni lakásdekorációk – nem csak gyerekeknek

Ijesztő, minimalista, egyszerű és aranyos halloweeni lakásdekorációk – nem csak gyerekeknek

Címlap / Otthon / Ijesztő, minimalista, egyszerű és aranyos halloweeni lakásdekorációk – nem csak gyerekeknek

Denevérfa

Ez egy hihetetlenül egyszerű dekoráció, amihez csak ágakra, kartonra és szalagra vagy ragasztópisztolyra lesz szükséged. Az ágakat rendezd egy vázába, a kartonból (csillogós dekorgumit is használhatsz helyette) pedig vágj ki denevéreket. Ezeket pedig akaszd vagy ragaszd fel a kopár faágakra és már készen is vagy. Ha feldobnád, fényfüzérrel is körbetekerheted.

 

Festett levelek

Ez egy gyerekekkel is könnyen elkészíthető dekoráció, amit aztán az asztalra vagy képkeretekbe is tehettek. Gyűjtsetek minél színesebb faleveleket, aztán fess rájuk csíkokat, pöttyöket,  vagy töklámpás-arcokat. 

 

Szellemes kavicsok

Szintén egy gyerekekkel is megvalósítható, egyszerű ötlet a kavicsfestés. Gyűjtsetek lapos kavicsokat, amiket aztán fessetek le fehérre. Alkoholos filccel vagy akrilfestékkel rajzolj szemeket és szájakat a kőszellemekre és már kész is vagy.

 

Apró szellemek

Nagyon aranyos halloweeni dekorációt készíthetsz odakintre is! Mindössze néhány játékbabára lesz hozzá szükséged. A lábukra húzz harisnyát, a testüket pedig fedd be egy fehér textillel, amire rajzolj fekete szemeket. A babák kezébe egy kicsi vödröt is adhatsz, mint ha édességet gyűjteni mennének. Ha a lepel alá LED-es fényfüzért is teszel, este is látványos lesz a dekoráció.

 

Boszorkány szorult helyzetben

Egy igazán látványos megoldás, amire mindenki rácsodálkozik! Külföldön lehet kapni ilyen lábakat, de némi dróttal és párnatöltelékkel te is elkészítheted őket. Vegyél egy mintás harisnyát, amit aztán tömj ki párnatöltelékkel és drótokat is tegyél bele, hogy a lábak ne konyuljanak le. Az egészet rakd egy nagy cserépbe (itt is jól jönnek a drótok), aztán ültess a kaspóba virágokat, vagy szórd tele kaviccsal. A boszi lábára pedig adj egy régi csizmát, amit már nem használsz.

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást