A Halak személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

A Halak személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Halak személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

A Halak jegyben született embereket körüllengi egyfajta misztikum, hiszen gyengéd, érzelmes és titokzatos személyiségüket nem könnyű kiismerni. Eleme a víz – mi más lenne – ami abban is megnyilvánul, hogy imád úszni. Ha Halak jegyű ismerősöd fel szeretnéd dobni, menj vele strandra, imádni fog érte, hiszen ahogy a habokba merül, csökken stressz és szorongás-érzete. A Halak uralkodó bolygója a Neptunusz, mely kreativitását erősíti és azt, hogy néha hajlamos elfelejtkezni magáról és álomvilágban élni. Mély érzésű és intuitív emberek, akik egyből megérzik, ha valaki szomorú. Beleérző-képessége rendkívül fejlett, így mindenkivel képes mélyen együttérezni.

Nézzük, mi az az öt meglepő tulajdonság, amit viszont kevesen tudnak a Halakról. 

1. Mindenkit „felemel”

Egy Halak mellett könnyű jól éreznie magát az embernek. Míg más jegyek hajlamosak arra, hogy dominanciájukat próbálják érvényesíteni, addig a Halak ilyet sosem tesz. Sosem kritizál, vagy szól le másokat, mindenkinek a jó tulajdonságaira koncentrál, sosem a hibáira.

A Halak a legjobb barát, aki ismerőseit mindig jobb kedvre deríti, és akire mindig lehet számítani.

Senkit nem ítél el első látásra, nem számít neki sem a társadalmi státusz, sem a pénz, mindenkit a személyisége alapján értékel. A Halak talán a legkevésbé felszínes csillagjegy.

2. Élete gyakran érzelmi hullámvasút

Az Halak tagadhatatlanul olyan emberek, akiket elsősorban az érzéseik vezérelnek és ennek köszönhetően folyamatosan az érzelmek széles spektrumán mozognak. Akár mély szomorúság, akár önfeledt eufória, a Halak mindent felfokozzan él meg. Talán épp emiatt van, hogy az összes jegy közül a legspirituálisabb is.

Hihetetlen képességük van arra, hogy mély kapcsolatokat alakítsanak ki, gyakorlatilag bárkivel.

Ha megismerkedsz vele, pár hónap barátság után is egyből úgy érzed, mintha egész életedben ismertétek volna egymást. 

3. Retteg a magánytól

Érzékeny, kreatív ember lévén a Halak hajlamos arra, hogy magával szemben túlságosan is kritikus legyen. Elég nekik egy kis megingás vagy negatív gondolat és egyből mély melankóliába eshetnek. Legsötétebb félelmük azonban az, hogy egyedül maradnak.

Nem olyan személyiségek, akik jól tűrik a magányt, ezért is keresik megrögzötten az igazit, akivel kettesben megöregedhetnek.

Élénk fantáziájuk az örök szerelmet vizionálja, amit egész életükben kergetnek. A jelentőségteljes szerelmi, családi és baráti kapcsolatok rendkívül fontosak a Halak számára, ezért is feldolgozhatatlan, hogy egyedül maradjanak.

4. Javíthatatlan romantikus

Ugyan nem feltétlenül szükséges, de ha valaki örömet akar szerezni Halak-partnerének, a romantikus gesztusok és a már-már kissé giccsbe hajló, grandiózus vallomások nagyon jólesnek neki. Fontos, hogy párja biztosítsa számára, hogy szereti, kívánja, és csak ő létezik számukra. A leghűségesebb csillagjegy, ami csakis hosszú távú kapcsolatra törekszik.

Mikor a Halak emberek szerelembe esnek, mindent feltesznek egy lapra és az Igaziért képesek mindent feláldozni. Időt és energiát nem kímélve dolgoznak a kapcsolaton, biztosítva hogy a másik maradéktalanul boldog legyen.

5. Erős benne a versenyszellem

Ugyan a legbarátságosabb és talán a legérzelemdúsabb jegy, de ez nem jelenti azt, hogy a Halak engedi, hogy átlépjenek rajta. Ha kihívás adódik az életében, biztosra vehetjük, hogy áll elébe és nem visszakozik. Ugyan nem látszik rajtuk, de igenis kompetitív személyiségek. Az biztos, hogy nem fog nagyszájúskodni, dicsekedni vagy fenyegetőzni, de határozottan fog fellépni és jobban jársz, ha nem becsülöd alá, mennyire szeretne nyerni. 

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!