3 Halak jegyű híresség, akivel biztosan osztozol néhány tulajdonságon

3 Halak jegyű híresség, akivel biztosan osztozol néhány tulajdonságon

Címlap / Életmód / Ezotéria / 3 Halak jegyű híresség, akivel biztosan osztozol néhány tulajdonságon

1. Michael Bolton

A népszerű énekes és dalszerző 1954. február 26-án született Connecticutban. Nem csak saját dalaival és feldolgozásaival, de más hírességeknek írt dalaival is nagy sikereket aratott. Bolton sokféle zenei stílusban mozog otthonosan, nem véletlen, hogy írt dalokat Barbra Streisandnak, a Kiss együttesnek és Chernek is, de a Hercules című Disney-rajzfilm főcímdalát is ő énekelte, amiért Oscarra is jelölték.

A Halak életében nagyon fontos szerepet tölt be a művészet. Éppen kivételes érzékenységük miatt tudnak a legkülönfélébb emberekre is ráhangolódni, és olyan műveket alkotni, amelyek bárkit meg tudnak szólítani.

Ugyanakkor hajlamosak rá, hogy folyamatosan megkérdőjelezzék önmagukat. Még ha kimagasló sikereket érnek el, akkor is gondjaik lehetnek az önbizalommal. Emiatt pedig gyakran társulnak erősebb partnerekkel, és hajlandóak megosztani a sikereiket, ha cserébe nem egyedül kell szembenézniük a kihívásokkal.

Ha a Halak jegyében születtél, valószínűleg te is jól megérted az embereket, és értékes tagja lehetsz egy csapatnak, de csak akkor, ha hagynak kiteljesedni, megadják azt a támogatást, amire szükséged van, és megbecsülik a képességeidet.

Michael Bolton
ChinaImages/istockphoto.com

2.
Elizabeth Taylor

Elizabeth Rosemond Taylor 1932. február 27-én látta meg a napvilágot, és már a ’40-es években meghódította Hollywoodot. Nem csak tehetségével, szépségével is kiemelkedett, de a bulvármédiának a mindennapjai is állandó témát szolgáltattak. Taylor nyolc alkalommal állt oltár elé hét különböző férfival.

Richard Burtonnel kétszer is összeházasodtak, előbb 1964-ben, majd a ’74-es válásukat követően, egy év elteltével, ’75-ben ismét egybe keltek, hogy aztán a következő évben, ’76-ban megint el is váljanak. Taylor még ebben az évben hozzá is ment a következő férjéhez. Áttért a judaizmusra és elképesztő luxus életmódot folytatott, övé volt például a világ egyik legértékesebb, magán kézben lévő ékszerkollekciója.

Ha Halak a csillagjegyed, valószínűleg számodra sem ismeretlen, hogy valami nagyobb részese akarsz lenni. Állandóan keresel valamit, amiben feloldódhatsz, legyen az egy új szerelem, a spiritualitás vagy akár egy olyan munka vagy önkéntes tevékenység, amivel úgy érzed, hozzáteszel valamit a világhoz.

Érzékenységed és nyitottságod miatt azonban sajnos könnyen befolyásolható vagy. Ezért ha nem vigyázol, rossz szándékú emberek könnyen kihasználhatják ezt a nyitottságodat, és nem a megfelelő irányba terelhetnek.

Elizabeth Taylor
s_bukley/depositphotos.com

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást