Gyönyörű tavaszi citromsárga szemsmink, lépésről-lépésre

Gyönyörű tavaszi citromsárga szemsmink, lépésről-lépésre

Címlap / Stílus / Arc / Gyönyörű tavaszi citromsárga szemsmink, lépésről-lépésre

Ne csak a ruhatáradat újítsd fel a meleg napsugarak érkezésével, hanem bátran vigyél élénk, vidám színeket a sminkedbe is! Szuper választás szemhéjra a citromsárga és a narancssárga, az ajkakra és az orcára a korall és a pink. Ha egyszerre csak egyet viselsz belőlük, amit natúr árnyalatokkal párosítasz, akkor a sminkedben pont kellően lesz majd jelen a leheletnyi tavaszi üdeség, túlzások nélkül. Ezúttal a citromsárga szemfestésre hoztam egy példát, ami bárkinek jól áll, úgyhogy érdemes kipróbálni!

Alapozás

Hogy a sminkünk egész nap kitartson, vigyünk fel a szemre egy tartósító alapot. Én az IsaDora Eye Shadow Fixet használtam.

Növeld az intenzitást!

Színes szemhéjpúderek alá mindig használjunk fehér alapot, mert ettől sokkal szebbek és élénkebbek lesznek. Én általában a NYX Jumbo Eye Pencilt veszem ilyenkor elő Milk árnyalatban.

Sárgulj!

A kiválasztott matt citromsárga szemhéjpúdert vigyük el a szemhéj teljes felületére és az alsó szempillatő belső egyharmadára.

Árnyékolás

A mélyítő vonalba kerüljön egy natúr barna vagy szürkés árnyalat, amit a szemöldök irányában szép füstösre eldolgozunk.

Mélyítés

Válasszunk egy fekete, sötétbarna vagy sötétszürke festéket, amit a szem külső sarkától indulva finoman „söprögessünk” befelé. Ez megemeli a szem külső részét, és megadja a smink térbeli hatását.

Szemkontúr

Befejezésként húzzuk meg a szemkontúrt a szemformánkhoz illően. Én egy kicsit cicásra húztam felül, alul pedig épphogy a külső egyharmadra vittem fel lágyan, elsatírozva. Jöhet a szempillaspirál vagy műszempilla és kész is vagyunk!

Mivel kombináljam?

A citromsárga szemfestéshez illenek a barackos és rózsaszín árnyalatok is. Az én orcáimra egy kis barnító púder mellett barack színű pirosító került, a számra pedig egy barackos nude szájfény.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást