Gyönyörű anya-lánya fotók, amiket te is el akarsz majd készíteni

Gyönyörű anya-lánya fotók, amiket te is el akarsz majd készíteni

Címlap / Életmód / Család / Gyönyörű anya-lánya fotók, amiket te is el akarsz majd készíteni

Anyát és lányát vitathatatlanul különleges kapocs köti össze, és ez nem olyasmi, amit egyetlen képen meg lehetne mutatni. De ezekkel a fotókkal azért közel kerülhetsz hozzá, az pedig biztos, hogy örökre gyönyörű emlékül szolgálnak majd.

Anya-lánya programok

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Imádtok együtt táncolni, mesekönyvet olvasni, vagy éppen szépítkezni? Ezt is megmutathatjátok a képeken, akár meghatóan szép, akár mókás fotókon, vagy csak a beszédes részletekre fókuszálva.

Hasonló arcok

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha úgy helyezkedtek, hogy az arcotok egy magasságban, egymás mellett legyen, akkor gyönyörűen látszani fognak a hasonlóságaitok és a különbségeitek is – mindaz, ami az anya-lánya kapcsolatot olyan különlegessé teszi.

Anya ölelésében

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Van a világon még egy olyan biztonságos hely a lányod számára, mint anya öle? És van még valaki, akit úgy ölelsz magadhoz, mint a gyermekedet? Húzd magadhoz, és örökítsétek meg ezt a féltő, ragaszkodó egybefonódást!

A kötelék a fontos

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Van, amikor nem is az a lényeg, hogy az arcotok látszódjon a képen, bár kétségtelen, hogy az anya-lánya portrék gyönyörűek lehetnek.

Sokszor azonban egy-egy olyan kép, amin együtt szerepeltek, de nem az arcotokon van a hangsúly, sokkal erőteljesebben meg tudja mutatni a köztetek lévő, elszakíthatatlan köteléket.

Nagy puszi!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Mindegy, hogy te adod, vagy ő adja, egy hatalmas, boldog puszi olyan csodálatos dolog, amiről ha 20 év múlva látsz meg egy képet, akkor is vissza fogja hozni azt a boldogságot, amit akkor éreztél, amikor adtad vagy kaptad.

Mini me

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Mindenki azt mondja, hogy a lányod kiköpött anyja? Akkor a legboldogabb, ha téged utánozhat, és az apukája már most azon nevet, hogy sokszor éppen olyan a hanghordozása vagy egy mozdulata, mint a tiéd? Öltözzetek össze, és nem csak a képek, maga a fotózás is gyönyörű emlék lesz!

Csupa vidámság

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Vegyétek elő a legvidámabb oldalatokat, hiszen akkor vagytok a legboldogabbak, amikor együtt vagytok, nem? Mutassátok meg ezt a jó kedvet a képeken is!

Csak sportosan!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A jó példa fontos! Ha rendszeresen sportolsz vagy tornázol, és ebben a lányod is szeret részt venni – vagy legalábbis belekontárkodni a dologba – akkor mutassátok meg, milyen is ez! Mindegy, hogy már ő is ügyesen csinálja a gyakorlatokat, vagy inkább még csak lábatlankodik, mindenképpen őszinte és mosolyra fakasztó fotók lesznek ebből!

Csendben üldögélve

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Mindegy, hogy romantikus, vicces vagy csak egyszerűen szép, néha a legjobb, amit tehettek, ha egyszerűen egymás mellé ültök a képeken – így fejezve ki azt, hogy bármit is hoz a jövő, ti most már mindig itt lesztek egymás oldalán.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást