A legcsinosabb gumis derekú nadrágok – szükség lehet rá a karácsonyi családi ebédeknél (lelőhelyekkel)

A legcsinosabb gumis derekú nadrágok – szükség lehet rá a karácsonyi családi ebédeknél (lelőhelyekkel)

Címlap / Stílus / Divat / A legcsinosabb gumis derekú nadrágok – szükség lehet rá a karácsonyi családi ebédeknél (lelőhelyekkel)

2020 a kényelem éve, és hogy őszinte legyek én -és egyébként szerintem még nagyon sokan mások is – nagyon örülök ennek. Már évek óta pártolom a sneakereket is, sok esetben a csinosabb szettekhez is simán felveszek egy sportcipőt, mert szerintem ettől pont, hogy csak kicsit szexibb, lazább lesz az egész benyomás. Így valahogy semmi nem túl erőltetett. 

Idén azonban a vírus hatására rászoktunk minden szett kapcsán a kényelmesebb verziókra. De attól, hogy valami kényelmes, még persze lehet egyben nagyon csinos is! A karácsonyi szezonra külön jó ötlet lehet például egy magasított fazonú, gumis derekú nadrág, amiben még a sütik után sem érezzük, hogy szétszorítana a ruha. Most ezeket a darabokat szedtük össze nektek.

Bársony nadrág

Az az igazság, hogy a bársony anyag talán tényleg az idei év egyik legnagyobb retró visszatérője. Imádunk belőle minden fazont, legyen az ruha, kabát, kiegészítő – például hajbavaló – vagy akár most a mi esetünkben egy gumis derekú nadrág. A szín kapcsán csak annyit súgnánk: próbálkozzatok egy jade-, vagy méregzöld, bordó vagy akár egy sötétkék darabbal. Ebben biztos, hogy emelitek majd az ünnepi hangulatot. 

Inspiráció

 

Itt beszerezheted

Zara

Oldalak: 1 2 3 4 5

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást