A Grammy legjobban és legrosszabban öltözött szárjai

A Grammy legjobban és legrosszabban öltözött szárjai

Címlap / Stílus / Divat / A Grammy legjobban és legrosszabban öltözött szárjai

A zenevilág sztárjai újra bemutathatták magukat a vörös szőnyegen a 2010-es Grammy díjátadón.

Néhányuknak sikerült elbűvölni a közönséget, ám akadnak egyes énekesek, akiknek sikerült a divatból csúfot űzniük.
A legjobban öltözöttek

Swift Taylor

Ez volt Taylor estéje: négy Grammy díjat nyert, beleértve az Év Albumja címet. Lehet hogy a sötétkék estélyi kicsit laposítja az énekesnőt, mégis az összkép csodálatos. A ideális frizura- és sminkválasztás, valamint a csillogó zafír-kék Kaufman Franco ruha sziveket tiport az estén.

Fergie

A józan ész azt diktálná, hogy a rikító kék miniruhát átszelő csillogó arany-kígyó hatalmas divatbaki, de Fergie irigylésreméltó alakján ez kíválóan mutat. Az énekesnő, aki már hazavihetett néhány díjat a Balck Eyed Peas-el is, most is nyert „mellbedobással” ebben a különleges Emilio Pucci ruhában.
Az egyetlen apró baj Fergie megjelenésével a frizurája, ugyanis szív alakú arcához nem illik a középen elválasztott haj.

Lady Gaga

Ő az a nő, akit bátran besorolhatunk a legrosszabban és legjobban öltözött kategóriába is. Nem tudjuk hány csatornát sikerül fognia ezekkel az antennákkal, de összhangot tudott teremteni a már művészinek mondható szerelésével.
Az ezüstös művészcsodába a divatszakértők se tudtak belekötni.

A legrosszabbul öltözött sztárok

Britney Spears

A mosolya továbbra is erőltetett, de üdítő látványt nyújt a diszkrét smink és barna csillogó frizura. Határozottan előrelépés az elmúlt évekhez képest, viszont…
Vajon nem jobban nézne ki egy egyszerű pólóban, mint ebben az előnytelen sokat mutató fekete hálós szerelésben? Nem lenne Britney, ha nem úgy gondolná, hogy a bodyruha majd kémiai reakciót vált ki egyes férfiakból.
Az immár pár éve anyuka igazán átgondolhatná mit mutat magából a világnak és gyermekeinek. Hogy a ruha teljesen előnytelen számára arról ne is beszéljünk…

Lady Gaga

Bármennyire is klassz volt Lady Gaga felvonuló vörös szőnyeges ruhája, a fellépő szerelés nem hagyott ugyanilyen érzést bennünk. Mintha tündérmeséből csöppent volna a zöld csillogó extravagáns ruha megbotránkoztató, mint maga az énekesnő.
A magasított vágású bodyruha szinte szemet szúró a csípő vonalában.

Nicole Kidman

Nincs oka gyászolnia Keith Urban oldalán, akit elkísért a Grammy díjátadásra. Az oszkárdíjas színésznő sajnos nem a legalkalmasabb ruhát választotta az alkalomra. A nyakbaakasztós fekete Prada ruha elvon a színésznő szépségéből.
Az is lehet, hogy így próbálta kiemelni új vörösesbarna hajszínét, ám a bőre akkor is túlságosan fehér ehhez a komor ruhához. A Grammy vörösszőnyege csupa móka és kacagás, nem egy gyászos ráncos ruha illik ide.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!