Kár aggódnod: 7 dolog, amire idővel rájössz a testeddel kapcsolatban

Kár aggódnod: 7 dolog, amire idővel rájössz a testeddel kapcsolatban

Címlap / Életmód / Kár aggódnod: 7 dolog, amire idővel rájössz a testeddel kapcsolatban

Minden egyes nappal egyre bölcsebb leszel. És ez nem holmi önsegítő könyvből lopott idézet, hanem a színtiszta igazság, ami szerencsére a fizikai létedre is kiterjed. Csokorba szedtük a testeddel kapcsolatos leglényegesebb felismeréseket, amelyek hozzájárulnak, hogy jól érezd magad a bőrödben!

Sosem fogod ropira diétázni magad

A „Kate Moss diéta” és társaik lehet, hogy néhány napig hatékonynak tűnnek – amíg a tested a koplalás miatti pánik közepette hirtelenjében elereszt egy csomó vizet. Hamarosan megvilágosodsz azonban, hogy szó sincs igazi fogyásról, azaz zsírveszteségről, ráadásul úgy lelassítod vele az anyagcseréd, hogy lecsaphat rád a rettegett jojó-effektus. Amire a legjobb gyógyír ugyebár egy óriás pizza, némi alkohollal…

Bármit felvehetsz

Nincs olyan, hogy túl nagydarab vagy túl öreg lennél egy cucchoz. Tojj magasról a külső elvárásokra! Igazán jó csaj vagy, tehát bármikor felveheted azt a szexi alkalmi ruhát, amit hetek óta nézegetsz a kirakatban. Ebben a szellemben akár rögtön el is indulhatsz felpróbálni mindent, amit a hasonló tévhitek miatt próbáltál kiverni a fejedből – valószínűleg mindenben dögös leszel!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást