10+1 göndör frizura

10+1 göndör frizura

Címlap / Stílus / Haj / 10+1 göndör frizura

Laza, luxus, elegáns, munkahelyi…te milyen göndör frizurát képzelsz el magadnak? Tippjeink segítenek megtalálni a hozzád illő ideális göndör frizurát.

Természetes textúrált göndörség

A természetes barna haj szépségét finoman kiemeli ez a göndörített haj, mélységet és tüzet adva az arcnak.
A haj diffúzoros hajszárítóval volt megszárítva, majd a laza tincsek egyik oldalt fel lettek fésülve. Az oldalválaszték és az oldalt szabadon hagyott tincsek keretet adnak az arcnak és kiemelik a szemet.

Masszív spirálok

Egy oroszlánhoz hasonló határozott göndör frizura mágnesként vonza a figyelmet. A szín egy kellemes fahéjbarna egy spricc vörössel.
Ennél a frizuránál érdemes először diffúzoros hajszárítóval megszárítani a hajat, majd hajsütő vassal egyenként megerősíteni a fürtök göndörödését.

Tündéri fürtök

Az arc ártatlanságát a keretet adó apró göndör fürtöknek köszönheti. A hajszín különleges keveréke a szőkének, vörösnek és barnának.
Hidratáló sprével érdemes ápolni a göndör hajat, mert a forró hajformázók kiszáríthatják, ráadásul a göndör haj kevésbé csillog, mint az egyenes, így még egészségesebb szerkezete kell legyen.

Klasszikus lágy textúra

Hosszú, luxus-hatású szőke haj, lágy hullámokkal, selymes textúrával. Ehhez a frizurához hengerhajkefére lesz szükségünk (természetes sörtével) és csillogást adó sprére.

Réteges stílus

A lágy szőke hajnak mézszínű, meleg árnyalata van. Meleg hajcsavarókra van szükség a frizura elkészítéséhez.
Az oroszlán-sörény tömött tincsei rétegesen vannak levágva, így még hangsúlyosabb a haj göndörsége.

Kékes tincsek

A henger hajkefével szárított hajnak kék hatású ezüstös tincsei vannak. A hajvégek sűrű fogú fésűvel fel vannak tupírozva és hajlakkal vannak rögzítve.

Csábító hullámok

Minden nő álma a reggeltől estig tartó göndör tincsek. A trükk: lefekvés előtt csavarjuk a tincseket hosszú rugalmas hajcsavarókra.
Reggel csak szét kell rázni a fürtöket és voilá!

Office-stílus

Munka közben gyakran lófarokba vagy kontyba szorítjuk a hajunkat, pedig egy finom hullámos frizura szabadabb, kényelmesebb viselet.
Szárítsuk egyenesre a hajat, az oldalsó és elülső tincsek alsó felét szárítsuk kifele egy henger hajkefe segítségével. Hajegyenesítővel is kialakíthatunk selymes hullámokat.

Hosszan aláhulló ragyogó fürtök

A hosszú haj göndör csillogása időtlen eleganciát és elbűvölő titokzatosságot ad viselőjének.
A gazdag barna szín közt a szőke ticsek fényt és mélységet adnak a frizurának.

Dús sötét frizura

A dús hajat a legkönnyebben hajcsavarók segítségével érhetjük el. Tekerjük a még nedves tincseket közepes méretű hajcsavarókra, majd száradás után bontsuk le.
Az ujjainkkal bontsuk szét a göndör fürtöket, hajcsattal lazán kössük félig fel a hajat és fújjuk át hajlakkal.

Party frizura

Az igazán dögös party frizura titka: hatalmas henger hajkefével szárítsd meg a hajad, majd hajgöndörítő vassal alakíts ki benne pár göndör fürtöt.
Rázd szét a fürtöket és tupírozd fel a fejtetőn a hajat. Voilá!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást