A nők szerint ennyi ideig kellene, hogy tartson a szexuális együttlét

A nők szerint ennyi ideig kellene, hogy tartson a szexuális együttlét

Címlap / Szerelem / Szex / A nők szerint ennyi ideig kellene, hogy tartson a szexuális együttlét

A szexuális együttlétek hossza rengeteg dolog függvénye lehet. Amikor te és a párod megismerkedtetek, valószínűleg sokkal gyakrabban bújtatok össze, és a szex is tovább tartott, hiszen még nem igazán ismertétek egymást, és izgalmas volt felfedezni a másik vágyait. Természetes jelenség, hogy évekkel később már ez nincs jelen ilyen nagy intenzitással egy kapcsolatban.

2008-ban egy amerikai kutatásból pedig kiderült, hogy egy átlagos szex meglehetősen rövid ideig tart: nagyjából 3-7 percig, de ha épp nagyobb az izgatottság, akkor átlag 7-13 perc egy együttlét hossza.

Hasonló eredményre jutott egy 2005-ös európai kutatás is, ahol 5 és fél perc lett a végeredmény.

Azaz összességében kijelenthetjük, hogy 10 perc fölé csak ritkán mennek a számok egy hosszútávú kapcsolatban – legalábbis így volt ez az előző évtizedben.

Bármennyire is kevésnek is hangzik ez a szám, a legtöbb pár egyetért abban, hogy a munka, a gyereknevelés, a napi teendők mellett a hosszú együttlétekre már nincs úgy idő, mint korábban. De ha megkérdeznénk az embereket, vajon mi lenne számukra az ideális, valószínűleg más számokat kapnánk.

Legalábbis a Saucy Dates nevű randioldal felméréséből erre lehet következtetni! A társkeresőn 4000 férfit és nőt kérdeztek meg két dologról: az egyik, hogy mennyi ideig tart egy átlagos együttlét a párjukkal, és mit szeretnének, mennyi ideig tartson valójában? Az eredmények alapján pedig a nők annak örülnének a legjobban, ha a szex közel 26 percig tartana!

Amit a férfiak akarnak

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást