Golden Globe 2010: A 6 legrosszabbul öltözött sztár

Golden Globe 2010: A 6 legrosszabbul öltözött sztár

Címlap / Stílus / Divat / Golden Globe 2010: A 6 legrosszabbul öltözött sztár

A 2010-es Golden Globe díjátadás okozott némi meglepetést divatszempontból.

Még a legnagyobbakkal is történnek divatbakik. Így történt ez idén Julia Roberts-sel, Julianne Moore-ral vagy Drew Berrymore-ral is.

Julia Roberts

Néha nem elég a varázslatos széles mosoly, és a gyönyörű fürtök. A Golden Globe-ra talán jobban ki kellett volna öltözni, mint egy vacsorázhoz. Ez a fekete Yves Saint Laurent ruha túl egyszerű és hétköznapi egy ilyen eseményhez. Bár nem Julia a legrosszabbul öltözött sztár, mégis ő okozta a legnagyobb meglepetést, hiszen felé az elvárások is óriásiak.

Julianne Moore

A kevesebb nem mindig több. Vajon Julianne semmit sem tanult a divat ikon rendezőjétől, Tom Fordtól? A „Single Man” ünnepelt sztárja egyetlen dologban hibázott: rosszul öltözött. A ruha sajnos olcsó kinézetű, még ha a sztár egy vagyont is költött rá.

Christina Handricks

Fehér bőrűek ne hordjanak sápadt szineket. A „Mad Men” egyik főszereplője, Christina Handricks bár nagyszerűen néz ki vörös fürtjeivel és bíbor színű ajkaival, de a bőrszínű Siriano ruha elmosódottá teszi megjelenését. A túlzott méretű fodrok elrejtik a formás alakot, ami annyira ismertté tette a színésznőt.

Anna Paquin

A színésznőnek mindig a legmenőbb kiegészítői vannak, ezért a nagy csalódás a mostani megjelenését illetően. Úgy néz ki, mintha minden fémtörmeléket magával vonzott volna a ruha, a fekete cipő pedig abszolut lehúzza őt a jól öltözöttek listájáról.

Drew Berrymore

Örömét leli abban, ha valamivel kitűnhet mások közül. Bár imádjuk Drew szabados stílusát, a bőrszínű Atelier Versace ruha már túl bizarr, a vállán és csípőjén kiálló kristályos puffokkal.
Egyébként a ruha gyönyörű, és Drew személyében megtalálta bátor viselőjét.

Anna Kendrick

A legjobb női mellékszereplő jelöltnek mindenki szurkol, hisz még annyira fiatal és bájos. A Marchesa ruha viszont nem volt sikeres választás, hiszen a váll-fodor, a virágos díszítmények vaskossá teszik a megjelenését.
A törékeny színésznő itt robusztus alkatúnak néz ki. Még jelölve lesz néhány díjra, ezért lesz még alkalom, hogy megmutassa a világnak.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!