Kikapcsolódás / Szórakozás

7 dolog, amire többé nem nézel ugyanúgy, ha ezt a cikket elolvasod

A neved

Szóval a születésedkor, vagy talán már azelőtt is, a szüleid kitaláltak egy hangsort, hogy életed hátra levő részében ez jelöljön téged, egyet jelentsen veled, és a személyiséged egyetlen szóba összesűrített leírása legyen. Még furább, ha belegondolsz, hogy valószínűleg több ezer, ha nem millió másik ember van a világon, akihez semmi közöd nincs, mégis ugyanaz a hangsor jelöl benneteket.

Pénz

Egy darab papírlap, amire rányomtattunk egy számot, és azért és csakis azért ér valamit, mert mi mindannyian elfogadtuk és elhisszük, hogy annyit ér. A civilizáció és a társadalmi elfogadás nagy csodája a pénz, amit közösségi ámításnak is tekinthetünk, de mind részei vagyunk a játéknak.

A jövőbeli férjed

A jövőbeli férjed most valahol, valamit éppen csinál. Egy napon egymás életének legfontosabb szereplői lesztek, most pedig egymástól függetlenül léteztek, anélkül, hogy tudnátok a másikról. Már megtaláltad a nagy őt? Akkor lehet, hogy a jövőbeli lányod jövőbeli férje éppen most születik meg. Egyáltalán: van ott kint a világban egy csomó ember, akiknek egyszer fontos szerepe lesz az életedben, és most még nem is tudsz róluk. Őrület!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW