Haj / Stílus

Frizura ötletek sztároktól

Frizura ötletek sztároktól

Meríts ihletet a hírességek frizuráiból, így rájöhetsz mi az, ami a legjobban áll Neked!

Ashley Scott

Félhosszú platinaszőke haja kiemeli kék szemeit és rózsás arcbőrét.
Szögletes arcformáját hosszítja és kerekíti ez a befele konkorodó frizura.

Eva Mendes

Az ovális fejformához szinte minden frizura jól illik. A hullámos fürtök lágyítják a vonalakat, ezért minden hosszú hajú nőnek ki kellene próbálnia egy ilyen dús, hullámos frizurát.

Ali Larter

A tincsekben szőkített haj különlegessége a szárításban rejlik. A oldalválaszték megemeli a frizurát, a tincsek pedig kifele vannak szárítva.
Ha úgy érzed a szőke haj sápadttá tenne, csak tincsekben festesd, így karakteresebb, kontrasztosabb lesz a hatás.

Katie Holmes

A színésznő híres bobfrizurája nők sokaságát győzött meg a rövid hajról. De lássuk, miért is ennyire előnyös Katie számára ez a frizura: a rövid haj dússágot ad, a haj hosszúsága pontosan az állkapocs vonaláig tart, végei kifele vannak szárítva, az oldalválaszték megnyújtja arcát, a sötétbarna szín pedig tökéletesen illik szem és bőrszínéhez.

Jessica ALba

Természetes barna színű hajának fényt ad a néhány vékony szőkés tincs. A félhosszú hullámos frizura fiatalos választás.

Rihanna

A nagyon hosszúkás fejformákhoz vagy magas homlokokhoz a frufru elengedhetetlen. Ezért ennyire találó Rihanna lázadó rövid frizurája.

Danni Minogue

Az ausztrál énekesnő is behódolt a bob-divatnak, és nem alaptalanul. A sötét rövid frizura keretet ad arcának, így ez a frizura igazán szexis és trendi.

Amanda Seyfried

Hosszú, lépcsőzetes vágású frizura. A sötétszőke szín illik fehér bőréhez és kék szeméhez, a középválasztékú hullámos forma pedig ideális választás arcformájához. Az oldalválaszték azért nem lenne előnyös, mert amúgyis hosszúkás fejformáját tovább hosszítaná.

Bella Thorne

Egyenes, a végénél lépcsőzetesre vágott hosszú frizurája kiemeli fiatal, törékeny alkatát. Szemszínéhez  és üde bőréhez kiváló választás ez a vörösesbarna hajszín.

Claire Danes

A egyenes középhosszú frizura a kerek és szögletes arcformákhoz jó illik, mert az arcnak ovális formát ad.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást