Életmód / Ezotéria

A forrófejű motivátor Kos – Ilyen együtt élni egy Kossal

A forrófejű motivátor Kos – Ilyen együtt élni egy Kossal

Egy újabb perzselő jegy, mely az Oroszlánhoz hasonlít a leginkább, de talán még annál is makacsabb és önteltebb. Aki egy Kossal szeretne összebútorozni, jobb lesz, ha felköti a gatyáját, mert biztosan nem lesz egyszerű dolga! Nézzük a komplett felhozatalt, amire számíthatunk, ha egy Kos férfi mellett szeretnénk élni a nyugalmasnak kicsit sem mondható hétköznapjainkat. Öveket bekapcsolni!

Unalom? Az meg mi?

Felejtsd el a bekuckózós, összebújós, filmezős éjszakákat! Ha egy Kos figyelmét meg akarod tartani, akkor követned kell az általa diktált iramot!

Nem feltétlenül kell éjszakába nyúlóan bulizni, de jobban jársz, ha betárazol kalandos, izgalmas és újszerű programokból, ugyanis ezekért él-hal egy Kos jegyű férfi, még ha nem is mutatja ki feltétlenül.

Ugyanis megvan az a rossz tulajdonsága, hogy szeret a társa kedvében járni, és rábólintani egy unalmas estére, miközben belül tombol a tettvágya.

Ez a kettősség pedig gyakran vezethet később vitákhoz, amikor is a Kos kendőzetlenül zúdítja a sérelmeit a másik nyakába, akit teljesen váratlanul érhetnek a vádak, hiszen látszólag tökéletes volt az egyetértés.

Fejjel a falnak, vagy inkább a riválisoknak

A Kos férfi imádja megtartani a szabadságát még akkor is, ha már társa van. Ugyanezt viszont nem viseli túl jól a párjától, főként, ha sok rivális zsongja körbe. Bár önmagában nem annyira féltékeny típus, ha komoly fenyegetés éri, azonnal fejjel rohan a riválisnak.

Ez a lobbanékonysága nehezen elviselhető tulajdonság, amit a forrófejűsége, és a dacos sértettsége nem javít.

Azonban védelmére szóljon, hogy mindezekkel csupán azt fejezi ki, mennyire fontos vagy az életébe, és fél, hogy valaki lecsap a kezéről.

Sokkal inkább a rejtett bizalmatlanságának a jelei, mintsem a birtoklási vágynak, ami egyébként sok férfira jellemző! Ha képesek vagyunk tolerálni a féktelenségét és az indulatait megfelelő mederbe terelni, akkor remek társra lelhetünk a személyébe!

Az okos Kos

E jegy szülötte éhezik a tudásra, éppen ezért a legtöbbjük roppant intelligens és tájékozott is!

Tulajdonságai révén remek vezető válhat belőle, hiszen mindig képes fejlődni, és okulni a hibáiból, illetve ugyan ezekre motiválni a környezetét is!

Persze az egoja miatt a pozitív készségeit nem rejti véka alá, szereti mások orra alá dörgölni az erényeit, még ha próbálja is kegyesebb csomagolásba prezentálni, sokak számára akkor is kiálhatatlanná válhat emiatt.

Mentségére szóljon, hogy ez nála egyfajta önigazolásnak is minősül, és sokkal inkább szól saját magának, mint az éppen kiokítandó félnek.

Ami kissé nehezebbé teheti elviselni az irányából érkező oktatást, az a kora, ugyanis a legtöbb Kos már fiatalon is jóval bölcsebb, tapasztaltabb és tájékozottabb, mint társai.

Érzelmes oldal, mert van neki!

Mindazok ellenére, hogy a Kos egy roppant önfejű, célratörő és folyton izgő-mozgó jegy, igazán érzelmes is! Imádja a tenyerén hordozni a választottját, és elhalmozni minden földi jóval.

Nem rest venni a fáradtságot, hogy újra és újra meghódítsa a kedvesét, akár anyagi, akár érzelmi eszközökkel.

A hálószobában is roppant odaadó tud lenni, lesi a párja minden kívánságát, és általában kellő tapasztalattal is rendelkezik, hogy a gyeplőt a kezében tarthassa végig.

Természetesen ezekért a kiváltságokért cserébe ő is elvárja, hogy társa odaadó legyen, és háláját kifejezze kellőképpen.

Ha képesek vagyunk a Kost az összes stikkjével együtt elfogadni, és elviselni az érzelmi hullámvasútat mellette, akkor egy holtodiglantartó, hűséges és őszinte kapcsolat részesei lehetünk!

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást