Formáljuk a testünket szexszel

Formáljuk a testünket szexszel

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Formáljuk a testünket szexszel

Hogy kedvet csináljunk saját magunknak a mozgáshoz, használhatunk olyan tevékenységeket is, melyek egyébként is nagy örömet okoznak nekünk, így pedig még a hasznukat is megláthatjuk.

A testünk karbantartásának egyik legfontosabb eszköze a sport, vagyis a mozgás. De sokaknak erre nincs ideje, vagy egyszerűen nem éreznek magukban elég erőt ahhoz, hogy belevágjanak a testedzésbe. Ez nagyon nem jó, hiszen semmivel nem lehet kiváltani a sport jótékony hatását, így ilyen tippeket nem is tudunk adni. Azonban, hogy kedvet csináljunk saját magunknak a mozgáshoz, használhatunk olyan tevékenységeket is, melyek egyébként is nagy örömet okoznak nekünk, így pedig még a hasznukat is megláthatjuk.

Elég egy egyszerű szex?

A szex az egyik legjobb mozgásforma, hiszen a test összes izmát átmozgatja, már ha tényleg komolyan csináljuk, nem pedig elvárjuk, hogy a másik dolgozzon. Persze nem ér fel mondjuk egy kiadós futással, de ettől még valóban átdolgoztatja az izmokat. Ráadásul nem kell semmi akrobatikus dologra gondolni.

A legelterjedtebb misszionárius póz is remekül formálja a csípőt, és edzi a lábakat. Mivel minden pozícióban mozogni kell (ha csak nem vagyunk a tantraszex hívei) ezért semmiképpen sem nyúlhatunk mellé.

Extrém lovaglás

Komoly lábtornát eredményezhet a hölgyek számára, ha a lovagló pózt egy kicsit átértelmezik. Túl nagy változtatásokat nem kell végrehajtani, csupán annyit, hogy ne térdeljen a férfi mellett, hanem inkább guggoljon. Ez amellett, hogy erőteljesen igénybe veszi a combokat ráadásul az élményt is fokozza, hiszen a mozgás intenzívebb, a behatolás mélyebbnek tűnik.

Arra azonban nagyon kell figyelni, hogy csak a megfelelő pontig emelkedjünk fel, mert ha túlzottan elhúzzuk a csípőnket, akkor a jogar kicsúszik, és a visszahuppanás gyönyörrobbantó pillanata helyett egy reccsenéssel lehetünk „gazdagabbak”, majd az ujjunkat tördelve várakozhatunk a dokinál, hogy megmentse a huncut testrészt.

Mozgó kutya

A hátulról való behatolás igen népszerű póz, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor a férfi olyan területeket képes érinteni a nőn belül és persze kívül is, ami fokozott élvezetet jelent. Rendszerint azonban ennek a póznak a hölgyek csak élvezői, különösebb mozgást nem végeznek.

Pedig ha a csípőjüket is tekerik, esetleg bekapcsolódnak a pumpálás ütemébe, akkor még a testüket is képesek formálni. Ráadásul egy ringó popsi látványa biztosan tovább fokozza a férfi tettvágyát, így mindketten extra élményekkel gazdagodhatnak.

Haladóknak

A lovaglós póz haladó változata is igen kellemes testedzési lehetőségekkel kecsegtet. Ehhez azonban fontos, hogy a partner ne legyen kőkemény, mert akkor inkább fájdalmas, mintsem élvezetes a móka.

A guggoló pózt tartsuk meg, de dőljünk belőle hátra, és támaszkodjunk a kezünkön. A lábakat egy kicsit tegyük előrébb, mintha éppen hídba készülnénk menni. Ezzel a kezünket és a hasunkat is megtornáztathatjuk a férfiaknak pedig megadjuk az egyik legfontosabb dolgot, ami a szexualitásukat mozgatja: a látványt.

69

Az orális élvezetek közben is nyugodtan mozogjunk, segítsük a másikat és feszítsük az izmainkat, hiszen ez az orgazmus átélésében és az intenzitásának fokozásában is segít. A 69 egy nagyon kedvelt póz, hiszen a kényeztetés kölcsönös, így mindkét fél számára különösen nagy gyönyört rejt. Ha a nő van felül (ami a legtöbbször így van), akkor nincs is más dolga, mint a csípőjét mozgatni a férfi arcán.

Ezt a másik biztosan értékelni fogja, a nyelve intenzívebben tud majd dolgozni, ráadásul a hölgyek olyan területet mozgathatnak meg általa, amivel a legtöbbször gondjuk van. Bár tény és való, hogy ettől még nem fognak eltűnni az úszógumik, de a mozgáshoz való kedv biztosan megjön, a szexhez kapcsolódó gyönyör pedig tovább fokozódik.

A szex tökéletes mozgásforma, ami ráadásul még a párkapcsolatot is erősíti. Használjuk hát ki, és élvezzük minden egyes pillanatát.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!