6 férfitípus, akinek nem lehet ellenállni, pedig jó lenne

6 férfitípus, akinek nem lehet ellenállni, pedig jó lenne

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 6 férfitípus, akinek nem lehet ellenállni, pedig jó lenne

Egy jóravaló, kedves srácot keresünk, akire számíthatunk, becsületes munkája van, szereti a gyerekeket és tisztelettudó az anyukánkkal. De akkor hogy lehet, hogy miközben őt keressük, folyton kitérőket teszünk olyanok felé is, akikről tudjuk, hogy soha nem fogunk közös fedél alatt élni velük? Néhány férfitípusnak nem, vagy legalábbis csak nagyon nehezen tudunk ellenállni. És hogy miért? Nos, Woody Allen szerint a szerelem a válasz, de a szex veti fel a legérdekesebb kérdéseket…

Zenészek

Még a brit tudósok is igazolták, hogy sokkal nagyobb valószínűséggel mondunk igent egy randira, ha olyan pasi kéri, aki gitárt tart a kezében.

Mick Jagger és Steven Tyler az élő bizonyítékok arra, hogy a rock dallama bármelyik férfit képes hihetetlenül vonzóvá tenni, pedig a szenvedély és az érzékiség mellett tudjuk nagyon jól, hogy igazi szoknyapecérekkel van dolgunk, akik nem csak irántunk, hanem az egész női nem iránt táplálnak majd folyamatos rajongást.

Na de ki tudna ellenállni annak a pezsdítő energiának és nyers ösztönnek, amit egy zenész szabadít fel, amikor játszik?

Kócos hajú hippik

Míg egykori csoporttársaik már vállalatoknál dolgoznak és minden nap nyakkendőt kötnek, ők még mindig strandpapucsban járják a világot egy hátizsákkal, kócos hajukat gyerekes mozdulattal rázzák ki a homlokukból.

Néha úgy érezhetjük, ők azok, akik igazán tudják, mire való az élet, nem dőltek be a nagy mesének a karrierről meg a ránk erőszakolt vágyainkról, inkább folyton új tapasztalatokat keresnek, és képesek azt értékelni az életben, ami nem pénz kérdése.

Romantikus hevületünk a legtöbbünknél valószínűleg addig tartana, amíg lekapcsolják az áramot, és rájövünk, hogy így nem tudjuk beszárítani a hajunkat.

Bizony, a hippi pasit nem a villanyszámla befizetésére tervezték, de ember legyen a talpán, aki fesztiválszezonban ellent tud állni lehengerlő mosolyának.

A sármos egyetemi professzor

Az intelligens az új szexi! Sármos professzorunk képe, amint éppen a francia irodalom egyik gyöngyszemét olvassa fel eredetiben mindannyiunk vágyfűtött álmában vissza-visszatér.

Talán van ebben némi apa-komplexus is, de természetes, hogy a felnőtt nővé válás küszöbén elolvadtunk a gondolattól, hogy a kandalló tüze mellett egy hatalmas fotelba kucorodva, a lábunkat magunk alá húzva hallgatjuk bölcs professzorunk előadását az élet értelméről, miközben brandyt kortyolgat és a pipáját tisztogatja.

Taníts, mester, taníts!

A jóképű, de szigorú főnök

Az egyetemi professzor új életszakaszra vetített változata, aki szintén a tiltott gyümölcs édessége és az alá-fölé rendelt viszony pikánssága miatt lesz olyan csábító.

Ki ne játszott volna már el a gondolattal, hogy mindig kimért és távolságtartó főnökéből előhozza a vad, szenvedélyes énjét, amikor egészen más szerep jut annak a nyakkendőnek.

Vérforraló ebédszünet lenne, annyi biztos, nagy kár, hogy a karrierünk mégiscsak túl nagy ár volna érte.

A szelíd motoros

Az utak királya, aki súlyos lóerőket képes megtartani a lába között és a szabadság igazi szerelmese.

Nehéz nemet mondani az ajánlatra, hogy egy forró nyári napon szorosan átkaroljuk, és elguruljunk vele a naplementébe, de a legtöbben egy idő után olyan járműre vágyunk, amibe gyerekülést is lehet szerelni, és a legfőbb biztonsági funkciót nem egy fém tökfödő látja el.

Egy motorost leimádkozni a nyeregből nem egyszerű feladat, és bár sokak szerint ez egy életforma, a legtöbben csak egy körre pattannánk fel a duruzsoló fémparipára.

A hódító Casanova

Virágról virágra száll, nem mintha nem értékelné a nőket, éppen ellenkezőleg: olyan nagyra becsüli őket, hogy egyszerűen nem tud betelni velük. Vidámsága, könnyed humora és mindig gondtalan mosolya megremegteti a térdünket, még ha tudjuk is, hogy ezt a madarat nem lehet kalitkába zárni.

Egy kapcsolat vele igazi rémálom lenne, még ha szegény próbálna is hűséges maradni, mi tudnánk, hogy ha egy percre hátat fordítunk, kisfiús mosolyára azonnal megjelenne a hölgykoszorú, ami folyamatosan körüllengi.

Így aztán megbeszéljük magunkkal, hogy semmi keresnivalónk egy ilyen férfi oldalán, de a kíváncsiságot nem tudjuk legyűrni: vajon mit tudhat, amitől ennyire odáig vannak a nők?

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást