Szerelem / Párkapcsolat

Férfiak mondják el, melyik az a 10 tipikus lekoptató szöveg, amivel a nőket kábítják

Megmondani valakinek, hogy nem szeretnénk tőle többet barátságnál, vagy hogy már nem szeretnénk vele járni, mindig kínos, de a férfiak elég kreatív megoldásokkal kezelik ezt (és sajnos mi, nők is!). Vannak érdekes és egyenesen bárgyú szövegeik erre az alkalomra, úgyhogy ha az alábbi tíz szöveg közül hallod valamelyiket, biztos lehetsz benne, hogy csak egy üres frázissal kábít az illető.

Túlságosan hasonlítunk

Ennek eleve semmi értelme, hiszen az „ellentétek vonzzák egymást” szólásról tudjuk, hogy nem igaz, a boldog pároknak rengeteg közös tulajdonsága van. Még sosem volt olyan férfi, aki ténylegesen azért ejtett egy lányt, mert az „túlságosan passzolt hozzá”. Ha ezt mondja, vagy csak barátként tekint rád, vagy nem akar komoly kapcsolatot, hogy még kalandozhasson.

Most a munkámra kell koncentrálnom

Ugye ezt is mindannyian hallottuk már? Hacsak nem agysebész, akinek több műtétje lesz a következő hetekben, ez a kifogás teljesen alaptalan. Mindenki megtalálja az egyensúlyt a munka és a szerelem között, legalábbis aki akarja. Ha nincs rád ideje, az azért van, mert nem érdekled eléggé. 

Nem ugyanazt akarjuk az élettől

Hacsak nem vagytok együtt minimum egy éve, nem igazán helytálló ez az indok. Pár hét vagy hónap utáni együttlét alatt még nem igazán gondolnak a felek a távoli közös jövőre. 

Olvastad már?  Imádod, de vajon, milyen lesz vele együtt élni? A csillagjegyéből kiderül

Stresszes időszakon megyek keresztül

Ez is csak egy finom megfogalmazása annak, hogy nem te vagy neki az igazi. Ha tényleg stresszes lenne az élete, örülne egy új szerelemnek, ami megnyugtatná az idegeit és feltöltené.

Nemrég szakítottam, nem szeretnék egyből beleugrani egy újabb komoly kapcsolatba

 Ennek még lehetne is valami valóságtartalma, de csak abban az esetben, ha a srác valóban egy csúnya szakítás után van pár nappal vagy maximum héttel. Minden más esetben csak nem akar elköteleződni.

Brooke Cagle/unsplash.com

Jobbat érdemelsz nálam

Ez a szöveg a legszakállasabb, hiszen azt sugallja, hogy túl jó vagy hozzá. Ugyan: minden férfi a teremtés koronájának hiszi magát, ha valóban úgy gondolná, hogy túl jó vagy neki, a tenyerén hordozna és foggal-körömmel ragaszkodna hozzád. Ez a frázis csak arra szolgál, hogy ne érezd magad olyan rosszul, miután szakított veled. 

Félek, hogy megcsalnálak és ezt nem érdemled

Itt akár értékelhetjük is az őszinteségét, ha a sorok között nem azt olvasnánk, hogy „nem szeretlek eléggé, ezért nem lennék hűséges hozzád.” Valószínűleg még nem elég érett egy komoly, hosszú távú kapcsolathoz, ezért ne bánd, hogy vége. 

Olvastad már?  Hűséges marad a férfi, ha...

Nem szeretném elrontani a barátságunkat

Mintha ez valaha érdekelt volna akár egyetlen férfit is. Ez is csak egy fellengzős megfogalmazása annak, hogy „nem te vagy az az ember, akivel elképzelem a jövőm”, se több, se kevesebb. Ha valóban érdekelnéd, egészen biztosan nem féltené a „barátságotokat”.

Mások szerint még korai lenne elköteleződnöm

A legtöbb ember nagy reményekkel vág bele egy kapcsolatba – főleg a nők – de mindenki tisztában van azzal is, hogy nem minden esetben az oltárnál fog kikötni a másikkal. Ha a srác szerint az, hogy ti jártok nem más, mint „túl korai elköteleződés” az ő részéről, akkor valójában csak laza flörtöt keres és nem gondolkodik semmi komolyban.

Csak laza kapcsolatot keresek és veled sosem tudnék csak laza lenni

Azt hihetnéd, hogy különleges vagy, hiszen többre tart, minthogy barátság extrákkal viszonyotok legyen, pedig csak nem tetszel neki eléggé. Ha valóban csak laza kapcsolatot szeretne és tetszenél neki, hidd el, hogy nem okozna neki gondolt, hogy ez legyen köztetek a felállás.