A férfiak legnagyobb félelmei a nőkkel kapcsolatban

A férfiak legnagyobb félelmei a nőkkel kapcsolatban

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / A férfiak legnagyobb félelmei a nőkkel kapcsolatban

Mi nők talán nem is sejtjük, milyen félelmeket váltunk ki a férfiakból! Összegyűjtöttük egy csokorba mi az, amitől a legjobban tartanak a pasik:

1. Félnek női sofőr mögött vezetni

A férfiak valamiért ösztönös késztetést éreznek arra, hogy megelőzzék a női sofőröket. Ez azért van így, mert általánosságban a nők óvatosabban és lassabban vezetnek, ehhez pedig a férfiak képtelenek alkalmazkodni.
Másik magyarázat, hogy a nők kiszámíthatatlan vezetési technikával rendelkeznek – néha akkor is lelassítanak a kereszteződésben, ha előnyük van, illetve akkor is átengedik a járókelőket az átkelőn, ha lassan mennek!

2. Fél, hogy a nő még egyszer felsorolja a teendőit

Hölgyeim, nem tudtátok, hogy a férfiak egyszerre csak egy dolgot képesek megjegyezni és azt is csak rövid ideig? Ha felsoroljuk az aznapi összes teendőit, azzal csak ingerültté válik, mert érzi, hogy képtelen megjegyezni és még kevésbé sincs kedve teljesíteni.
A férfiak egyébként is falra másznak, ha többször is elmondjuk, hogy “porszívózni kell” vagy “el kell vinni a szemetet”. A legjobb megoldás, ha a nap elején teendő-listát nyújtunk be és hallgatunk!

3. Félnek, hogy nem érnek oda időben

Nővel odaérni pontos időpontban csak úgy lehet, ha korábbi időpontot egyeztetünk vele – vallják a férfiak.
Akinek volt már nővel dolga, tudja, hogy értelmetlen percenként figyelmeztetni a nőt, hogy “már ott kéne lennünk”, mert ettől csak elkenődik a szemfesték és félrecsúszik a rúzs…

4. Félnek csókot adni, ha rúzsos a nő szája

A smink szebbé tesz – tartják a nők. De a férfiak miért nem akarnak egy “szép” szájat megcsókolni? Talán a ragacsos, fényes, csillámos izé az oka…

5. Félnek megkérdezni, mi a baj

Minden férfi tudja, hogy a “Mi a baj?” kérdésükre a sok-mindent rejtő “Semmi” a válasz.
Az ezt következő “semmi” boncolgatásaihoz higgyük el, egyik férfinek sincs sem kedve, sem türelme…

6. Félnek elmondani, hogy mi a bajuk

A nők az őszinte férfiakat szeretik – de ha egy férfi őszintén elmondja, mi a problémája a nővel kapcsolatban, akkor órákig tartó békítés veheti kezdetét.
Ráadásul egy nő soha nem felejt, ezért évek múlva is a férfi szavai “felhasználhatók” ellene…

7. Félnek, hogy olyan lesz a nő, mint az anyja

Minél több időt tölt el egy pár egymással, annál jobban felismeri az anyós és após tulajdonságait párjában. A férfiak gyakori félelme, hogy nem akarják anyósukat látni párjukban!

8. Félnek ha a nőnek házimunkája van, mert biztosan mártírkodni fog

Ha vasal, “a Te ingeidet vasalom”. Ha takarít, “utánad pakolok”. Ha főz, “Neked főzök”. Ezek után, hogy ne érezné egy férfi rosszul magát?

9. Féltik a pénztárcájukat

A céltudatos vásárló férfiak talán soha nem fogják megérteni a céltalan vásárlás okozta boldogságot. Az egyetlen dolog, amit az egészből leszűrnek, hogy idejüket vesztegetik és még a pénzüket is elköltik.

10. Félnek, hogy “ma sem lesz semmi”…

A férfiak talán legnagyobb félelme, hogy közeledésük visszautasításra talál. A fejfájás, álmosság vagy kedvtelenség gyakori okául szolgál a nem beteljesült szexuális együttléteknek.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást