A férfiak észre sem veszik, hogy a következő 15 apróság milyen sokat jelent egy nőnek

A férfiak észre sem veszik, hogy a következő 15 apróság milyen sokat jelent egy nőnek

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / A férfiak észre sem veszik, hogy a következő 15 apróság milyen sokat jelent egy nőnek

A férfiak és a nők egészen másként gondolkodnak, ez pedig a párkapcsolatokban mutatkozik meg legjobban. Míg számodra bizonyos dolgok maguktól értetődőek, addig lehet, hogy a párodnak egyáltalán nem azok. És valószínűleg ez tehet arról, hogy a férfiak sokszor nem is sejtik, az alábbi 15 apró dolog milyen sokat jelent egy nőnek. Pedig jó lenne, ha minél több pasihoz eljutnának ezek az infók!

1. Amikor megdicsér téged a párod valamiért, amiről te azt gondoltad, hogy észre sem fogja venni. Például, hogy milyen jól áll neked az új ruhád, vagy akár azért, hogy kivételesen reggel kivasaltad a hajad.

2. Ha „Jó reggelt, drágám!” üzenettel indítja a napot, és érezteti veled, hogy már az ébredés után te vagy az első gondolata. Ennél szebb dolgokra nem is lehet felkelni!

3. Miután egész nap robotoltál a konyhában, hogy finom vacsorát készíts, és a végén nemcsak megköszöni, de felajánlja, hogy elmosogat helyetted. Néha nagyon jó érzés, hogy valaki leveszi a terhet a válladról!

4. Amikor az ajtón belépsz egy fárasztó nap után, és a párod megkérdezi, hogy telt a napod. Nem azért, mert illik érdeklődni, hanem azért, mert tényleg kíváncsi rá!

5. A férfiak nem igazán szeretnek szelfizni, de nagyon jó érzéssel tölt el, ha egy kirándulás során nem neked kell kérned a közös képet, hanem ő áll elő az ötlettel.

6. A kedves bókokkal sosem lehet betelni. Ha azt mondja neked, hogy gyönyörű vagy, pedig alig öt perce keltél ki az ágyból kócos hajjal, smink nélkül, az mindig megdobogtatja a szívedet.

A férfiak észre sem veszik, hogy a következő 15 apróság milyen sokat jelent egy nőnekKép forrása: IgorVetushko/depositphotos.com

7. Amikor nem azért vesz neked születésnapi és karácsonyi ajándékot, mert „muszáj“, hanem azért, mert tényleg meg akar lepni, és a legjobb ajándékkal szeretne eléd állni.

8. Szuper dolog, amikor visszajut hozzád egy közös ismerősötöktől, hogy a pasid veled dicsekedett másoknak, mert büszke rád, és nagyon imád téged.

9. Ha egy nagy veszekedés után bocsánatot kér tőled, még akkor is, ha nem feltétlenül ért veled egyet. Mert sokkal fontosabb neki a kapcsolatotok, mint az, hogy mindig neki legyen igaza.

10. Amikor ő találja ki a romantikus programot, hogy igazán különlegesnek érezhesd magad. Ez rendkívül értékes akkor, ha már évek óta együtt vagytok, és gyerekeitek is vannak!

11. Képes megnézni veled azt a filmet moziban, ami egyébként kicsit sem érdekli, csak azért, mert tudja, hogy te imádod a romantikus filmeket. És nem emlegeti fel neked később ezt úgy, mint egy szívességet!

12. Amikor nem fél őszintén beszélni a közös jövőről, hanem tényleg tudtodra is adja, hogy az életét már nem tudja elképzelni nélküled. Ez minden bóknál, szeretleknél, kedves szónál többet ér!

13. Ha rossz kedved van, nagyon stresszes napod volt, vagy beteg vagy, ő pedig szorosan átölel. Mindezt azért, hogy éreztesse veled, nem vagy egyedül, és ő mindenben támogat téged.

14. Csak azért hordja azt a kék pólót, vagy használja azt a bizonyos parfümöt, mert tudja, hogy te mennyire imádod rajta!

15. Kedves a családtagjaiddal, és fontos neki, hogy ne csak felszínesen legyenek jóban egymással. Mert te már a családot jelented számára, és ezért számít neki az is, mit gondolnak róla valójában a szeretteid.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást