Férfi szorongások: a jogar mérete

Férfi szorongások: a jogar mérete

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Férfi szorongások: a jogar mérete

A férfiak legjobb barátja, dédelgetett testrészük és szorongásuk legnagyobb tárgya. A férfiúi ékesség hossza azóta foglalkoztatja az erősebbik nemet, mióta csak ráeszméltek különbözőségükre a hölgyektől. És persze a nőket is érinti a méretkérdés, hiszen elterjedt nézet: „a méret a lényeg”.

Növekedés

Ez bizony egy kényes kérdés. Mégis, mit várhatunk egy férfitól, mire lehet következtetni a nadrágon keresztül? Alapvetően igazából semmire. A növekedés következtében a pénisz mérete hihetetlenül megnőhet ahhoz képest, amekkora nyugalmi állapotban volt.
De az is igaz, hogy egy alapvetően a nagy jogar nem biztos, hogy sokkal nagyobb lesz izgalom hatására. Ráadásul óriási a csalódás is, amikor a pasi előkap egy 30 centis szörnyet, de olyan ügyetlen vele, mintha most használná először.

Afrika

Jó néhány méretfelmérés alapján kiderült, hogy bizony az afrikai, vagy onnan származó férfiak méretei a legkiemelkedőbbek. Bár ezekhez a felmérésekhez azt is érdemes hozzátenni, hogy kérdezéses alapon működnek, és bizony az erősebbik nem is hiú, főleg ha a koronaékszerekről van szó.
Mégis, ha a felméréseket nézzük, akkor azt mondhatjuk, hogy a nagyátlag a kb. 16-18cm-es határnál mozog.

Európa

Természetesen itt is eltérések vannak az egyes népcsoportok között, hiszen sok esetben innen – onnan érkeztek a kontinensre. A nagy átlag azt mutatja, hogy a méretek 15-17 cm-es sávba esnek.
A legtöbb felmérés a román és orosz férfiak büszkeségét sorolja leghátrább, és az olasz, francia és magyar jogarokat teszi az élbolyba.

Ázsia

Egyes elképzelések szerint a testméret összefügg a férfiasság méreteivel is. Ez nagyon is logikus, hiszen egy magasabb embernek mindene nagyobb, miért éppen a legnagyobb figyelemmel övezett részlet maradna ki a jóból.
Mivel az ázsiai népcsoportok jellemzően alacsonyabbak, mint az európai, vagy afrikai társaik, így a péniszméretük is kisebb. Persze az eltérés nem jelentős, hiszen ez kb. 1,5 cm-t jelent mínuszban (az afrikai pedig pluszban ennyi). Ez azt jelenti, hogy nagyjából 14-16cm az ázsiai kispajtások mérete.

Vagina

Hölgyeim, van egy remek hírünk! A pénisz mérete természetesen nem mindegy, ahogyan ezt sokan jól gondolták. A probléma akkor van, ha nem éri el a 6 cm-t. A nők hüvelyében a g-pont – melynek izgatásával kirobbanó erejű orgazmus érhető el – ugyanis nagyjából 4-5 cm mélyen helyezkedik el.
Ez azt jelenti, hogy egy igazán aprócska szerszámmal is tökéletesen célt lehet érni. „Akkor azonban a szélesség a gond” hördülhetnek fel sokan. Ám a természet szereti a huncut dolgokat, és nem állít gátat nekik. Éppen ezért a hüvely izmos fala képes alkalmazkodni a pénisz méretéhez, attól függetlenül, hogy össze kell húzódnia, vagy éppen ki kell tágulnia.

Pózok

Ha mégis úgy gondolnánk, hogy ez azért nem az igazi, akkor sem kell csüggedni, hiszen az emberi találékonyság itt is a segítségünkre lehet. A különböző pozíciók különböző lehetőségeket rejtenek magukban.
Egyáltalán nem biztos, hogy a mélyfúrás a legcélravezetőbb, lehet, hogy sokkal többet érünk el, ha a nő kerül nyeregbe, és átveszi az irányítást.

Önbizalom

Ahhoz, hogy egy férfi jó szerető lehessen, ismernie kell a női testet, figyelnie kell a partnerére, de legalább ilyen fontos az is, hogy meglegyen a kellő önbizalma. Ez nem azt jelenti, hogy el kell vele hitetni, hogy egy szörnyeteget cipel a lábai között, hiszen a férfiak is tisztában vannak az adottságaikkal, akárcsak a nők.
De ha a szeretkezésnél átadjuk magunkat az élménynek, és kéjesen követeljük a folytatást, akkor meglesz a férfi kellő önbizalma is, és a teljesítménye már biztosan nem hagy maga után semmilyen kívánni valót.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást