Te felvennéd? Még mindig ez lesz a nyár kedvenc darabja

Te felvennéd? Még mindig ez lesz a nyár kedvenc darabja

Címlap / Stílus / Divat / Te felvennéd? Még mindig ez lesz a nyár kedvenc darabja

Van, aki teljesen odáig van értük, van, aki szerint egyenesen hordhatatlanok. Tény azonban, hogy az overallok visszatértek a kirakatokba, és az az előnyük tagadhatatlan, hogy legalább nem kell azon törnöd a fejed, melyik pólód illik a melyik rövidnadrágodhoz.

Bűbájos pöttyös

Sok olyan overallt láttunk a kirakatokban, amelyek a játékos, bohém vonalat ragadják meg – a sötét anyagra nyomott világosabb pöttyök egyértelműen slágerdarabok lesznek a szezonban, mert van egy kis vintage beütésük is.

Ráadásul a színük finoman ellensúlyozza a játékosságukat, így nem válnak túlságosan gyerekessé! 

Az elegáns retro hangulatát tovább erősítheted a megfelelő kiegészítőkkel, például napszemüveggel, vagy egy elegáns, vékony bőrövvel, ami egyébként is jó választás a bővebb szabású overallok mellé, mert kiemeli a derekadat, és nem tűnsz el a textil mögött.

Hollywood rózsái

Az overallokról sokaknak a klasszikus Hollywood primadonnái és ünnepelt színésznői jutnak eszükbe, akik előszeretettel hordtak ilyen viseletet.

A selyem anyagra nyomott nagy virágminták remekül passzolnak ehhez a hangulathoz, amit néhány hamis gyöngysorral vagy egy elegáns, retro táskával is megfejelhetsz.

Ebben a ruhában akár randira, kerti partira is elmehetsz, így ha nem a laza, hippis vonalat szeretnéd követni, hanem egy elegánsabb overallt szeretnél, ami sokféle alkalomra megfelel, akkor mindenképpen ezen a nyomvonalon érdemes elindulni.

A laza loknikba sütött, féloldalra tűzött frizura tökéletes választás hozzá!

Modern köntösben

Az overallok reneszánszához persze korunk divattervezőinek is volt néhány szava, így születhetett meg ez az egyenes, szigorú szabású, androgün hatású darab, ami valószínűleg az egyik legmegosztóbb az összes változat közül.

Tény, hogy nagyon modern, de míg egyesek szerint csakis ebben az újragondolt változatban van értelme ezt a ruhát viselni, mások szerint az ennyire fiús szabású fazonok egyenesen hordhatatlanok.

Ha emellett a változat mellett döntesz, mindenképpen egyszerű kiegészítőket válassz, az ékszereket akár teljesen el is hagyhatod, a sminkben pedig a porcelán árnyalatok passzolnak legjobban hozzá.

Sportos és vagány

Szintén kevésbé nőies, de nem is annyira futurisztikus a hosszú szárú overall, ami szinte követeli maga mellé a farmer dzsekit.

Hogy az összhatás mégis finomabb legyen, érdemes néhány kifejezetten nőies kiegészítőt választani a szett mellé, például nagy méretű gyűrűt vagy hosszú nyakláncot.

A tornacipő jó választás ehhez az összeállításhoz, de balerinával, vagy akár egy klassz, bőr saruval is el tudjuk képzelni a szettet, ha kevésbé szeretnéd erőltetni a ’80-as évek utcagyereke vonalat.

Táskának izgalmas döntés lehet egy elegánsabb borítéktáska, de egy kisebb hátizsák is beleillik a képbe.

Fekete macska

Természetesen nem maradtak restek azok sem, akik a jumpsuitok szexisebb oldalát próbálták kiemelni, és több divatház is előállt az overallok modern, dögös megfelelőjével: napjaink trendjéhez illeszkedően a nadrágszár szűk, a pánt spagetti, a dekoltázs pedig az elmúlt évek egyik legnépszerűbb megoldása.

Mindenképpen magassarkú illik hozzá és legfeljebb néhány, elegáns kiegészítő.

A smink lehet egy kicsit erősebb, frizurának azonban mi inkább valamilyen elegánsabb kontyot, vagy egy szoros lófarkat ajánlanánk, fejre simított hajjal, ami ad egy kis extra eleganciát a megjelenésnek!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást