Felültetve! 5 dolog, amit semmiképpen ne csinálj, ha ez bekövetkezne!

Felültetve! 5 dolog, amit semmiképpen ne csinálj, ha ez bekövetkezne!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Felültetve! 5 dolog, amit semmiképpen ne csinálj, ha ez bekövetkezne!

A nők többsége hajlamos már az első randi előtt megálmodni a férfival közös életüket, álmokat szőve a nem létező dolgokról. A másik fél persze még azt sem tudja, hogy a randira mit vegyen fel, nemhogy álmokat szövögessen egy nem létező életről. Legtöbbször ezeknek az eseteknek az a végük, hogy a férfi megijed, szinte valósággal menekül, a nő pedig ott áll széttárt karokkal, nem értve, hogy miért ültették fel már megint.

Első lecke: Ne zaklasd!

El sem hinnéd hány olyan nőt ismerek, aki az első randi után pár perccel már a telefonján lógva várta a „jaj, de jó volt veled” üzenetet. Aztán hazaérve azon kapja magát, hogy még mindig nem csörrent meg a telefonja, sőt másnap reggel sem várja szívmelengető sms.

Na, ha most éppen a te egyik élethelyzetedet írtuk le, akkor szépen kérünk, hogy ne kezdj hódító akcióba és ne írogass neki romantikus hangvételű üzeneteket. A férfiak teljesen máshogy vannak bekötve.

Valószínű, hogy amikor te hazafelé sétálva azon morfondíroztál, hogy vajon észrevette e azt a kis oregánót a fogaid között, ő már rég meccset nézett a kanapéján.

Második lecke: Akadj le a social mediáról!

Na jó, bevalljuk ezt még nekünk is nehéz betartani, de akkor is meg kell tenned magadért. Ha folyton az ő profilját csekkolod, akkor egy idő után az őrületbe kergeted magadat és őt is. Képzeld csak el, mennyire kellemetlen, ha véletlenül tudomást szerez arról, hogy non-stop vele vagy elfoglalva.

A férfiak alapvetően vágynak a szabadságra és ettől gyakorlatilag fojtogatva érzik magukat. Úgy, hogy még tulajdonképpen semmi sincs köztetek.

Nem azzal van baj, hogy párszor meglátogatod az oldalát, mert biztos lehetsz benne, hogy ő is ezt teszi a tiéddel, de ez ne legyen napi rutin, mert könnyen megfertőzhet.

Harmadik lecke: Ne kövesd!

Klasszikus példa a felültetett nőknél.

Kiszimatolják, hogy legközelebb melyik buliban lesz jelen az a bizonyos férfi, aki felültette őket, majd természetesen ők is megjelennek ott teljesen „véletlenül”, kicsípve magukat és várják a csodát, hogy azon az estén hátha beléjük szeret az, aki amúgy felültette őket. Logikus, nem?!

Ugyan, te sem gondolhatod komolyan, hogy ez célra vezető. Az tök rendben van, ha az élet alakítja úgy, hogy fussatok össze egy buliban, az talán még jól is elsülhet, de tudod, hogy mi sülhet ki egy ilyen erőltetett estéből?Feszengés, kellemetlenség és végül egy gyorsétteremben kötsz kis hajnali háromkor vígasz gyanánt.

Negyedik lecke: Ne magadban keresd a hibát!

Mikor visszautasításban részesülünk, akkor általában egyből magunkban keressük a hibákat és próbálunk rájönni, hogy vajon miért nem kellünk már megint senkinek? Ismerős érzés? Bármennyire is közhelyesen hangzik, a hiba nem benned van!

Életed során számtalan emberrel kerülsz kapcsolatba és nem biztos, hogy mindegyikkel kapcsolódni fogsz, de ez ne szegje kedvedet semmitől. És főleg ne gondold, hogy veled nincs valami rendben.

Talán, ha kevésbé lennél görcsös ezen a területen, akkor minden könnyedebben áramlana.

Ötödik lecke: Ne haragudj rá!

Teljesen felesleges időt és energiát áldoznod arra, hogy haragot táplálj egy olyan ember iránt, aki veled nem is foglalkozik. Lehet, hogy rossz érzés ezzel szembesülni, de így van. Ő azért nem keres, mert valószínűleg nem akar tőled olyat, amire te vágysz. De ezzel nincs semmi baj!

Gondold végig, hogy te hány embert utasítottál már vissza életed során? Hány ember érezhette azt, amit most te? A harag mindig rossz tanácsadó!

Inkább próbáld meg elengedni őt és észrevenni azt, ha valaki szeretne az életed részévé válni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást