7 félhosszú frizura, amivel nem átvészeled, amíg megnő a hajad, hanem kiélvezed

7 félhosszú frizura, amivel nem átvészeled, amíg megnő a hajad, hanem kiélvezed

Címlap / Stílus / Haj / 7 félhosszú frizura, amivel nem átvészeled, amíg megnő a hajad, hanem kiélvezed

Az Instagram tele van olyan nőkkel, akik bob hajukat a fülük mögé tűrve szebbnél szebb outfitekben pózolnak. Így hát nem csoda, ha talán a te kedvedet is meghozták az elmúlt időszakban egy rövidebb hajvágáshoz. De mi történik akkor, amikor megunsz egy félhosszú formát, és hirtelen vágyakozol egy praktikus copf után, vagy szívesen készítenél egy laza kontyot? Olvass tovább, és mi eláruljuk neked, hogy hogyan élvezd ki minden pillanatát annak, amíg újra megnő a hajad!

Nem csak a Z generáció az aki mostanában bátran levágatja a haját. Még januárban Jennifer Lopez rabolta el a show-t a Schiaparelli Haute Couture bemutatón, amikor hosszú dús karamell színű hullámait egy vizes hatású bobra váltotta le. Ugyanabban a hónapban Penélope Cruz is megvált hosszú hollófekete hosszú hajától, amivel a vörös szőnyegen debütált. Ha téged is elragadott a hév, de újra hosszú hajra vágysz, ezt mindenképpen jó ha tudod!

Van egy dolog amit mindenképpen be kell tartanod mielőtt hajnövesztésbe kezdesz! „A rendszeres hajvágások nélkülözhetetlenek” – jelenti ki Domenico Cassella fodrász. Még akkor is, ha közben aggódsz, mert a lehető leggyorsabban össze szeretnéd kötni a hajadat! „Minden ügyfelemnek azt javaslom, hogy öt-hat hetente vágasson a hajából, és határozottabban sürgetem azokat, akik extra hosszúságú hajat szeretnének elérni”- mondja Cassella. „A rendszeres vágással biztosíthatod, hogy a hajad ne vékonyodjon el a végein. Ez megakadályozza a bosszantó töredezett végeket és a szárazságot is.” Következzen az a 7 félhosszú frizura, amivel igazán ragyogó lehetsz!

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/7
Következő»

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!