5 hidegrázós Wikipédia oldal, amit ne olvass el, ha jól szeretnél aludni

5 hidegrázós Wikipédia oldal, amit ne olvass el, ha jól szeretnél aludni

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 hidegrázós Wikipédia oldal, amit ne olvass el, ha jól szeretnél aludni / 2. oldal

Molyember

A nyugat-virginiai Point Pleasant környékén 1966. november 15-én éjjel látták először a Molyembert – szól a legenda. Két házaspár autózott a helyi robbanószergyár közelében, amikor észrevették az égen röpködő, emberszerű alakot, aki úgy tűnt, betegesen kerüli a fényt.

A Molyembert tették már felelőssé a híres Silver Bridge leomlásáért, sőt terrortámadások helyszínén is látni vélték. Az biztos, hogy a Wikipédia oldalt böngészgetve napjaink egyik leglidércesebb városi legendájának tűnik, de ha nem elég a borzongásból, nézd meg a Megszólít az éjszaka (The Mothman Prophecies) című filmet, amit szintén a bizarr lény ihletett.

June és Jennifer Gibbons

Megvannak a cuki ikres sztorik, amikor a tesók összeölelkezve alszanak és érzik, amit a másik érez? Na ez nem olyan lesz. Az egypetéjű Gibbons-ikrek, June és Jennifer  1963-ben születtek Wales-ben és 14 éves korukra már a pszichiátrián laktak, mivel több kisebb bűncselekmény is volt a rovásukon, illetve feltűnően zárkózottak voltak a külvilággal szemben. Marjorie Wallace újságírót valamennyire mégis a bizalmukba fogadták, így elmondták neki, ha az egyikük meghal, a másiknak normális életet kell folytatnia.

Az ikrek állítólag megállapodtak abban, hogy Jennifer feláldozza magát – 1993. márciusában a lánynak egyszerűen megállt a szíve, minden korábbi betegség vagy jel nélkül. June ezután elhagyta a klinikát, és csendes, önálló életet kezdett élni. Egy interjúban azt mondta, hálás testvére áldozatáért, és örül a normális élet lehetőségének.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást