Fehér Karácsony

Fehér Karácsony

Címlap / Otthon / Dekor / Fehér Karácsony

Egyszerűség, varázslat és letisztultság jellemzi a fehérrel dekorált karácsonyi helyiségeket. Hogy a béke és varázslat hozzád is beköltözhessen, meríts ihletet következő dekorációs tippjeinkből!

Díszasztal fehérben

A szobanövények tövébe helyezz fehér vagy ezüst színű gyöngyöket. Az ezüstös tálcákat és egyéb dekoratív edényeket töltsd meg hófehér díszekkel, ajándékokkal.

Minifenyő

A legkézenfekvőbb asztaldísz ilyenkor a kis karácsonyfa, mely könnyen beszerezhető vagy elkészíthető fehér színben is. Díszítsd fehér díszekkel, apró fényforrásokkal.

Gyertyák

A béke és egyszerűség jele nemcsak a fehér, de a gyertya is. A kettő együtt igazán ünnepélyes hangulatot teremt otthonodban. Ágakkal körbevéve a töviskoronára utal, ezért vallási hangulattal is bír.

Sütivár

A fenyő formára felhalmozott behavazott sütiformák egyszerűen ötletesek és nagyszerűek!

Ágak, gyöngyök és egyebek

Átlátszó üvegedényekbe helyezz ezüstös gömböket, faágakat. A gyöngyláncok nagyszerűen festenek a lebegőpolcok alatt. Akaszthatsz fehér mikulás-harisnyát is a polcra.

Arany-fehér ünnepi teríték

Kristálypoharak, arany étkészlet, fehér-aranyozott abrosz és tányérok. Az asztaldísz egy pohárba állított és fehérre befújt örökzöld ág. Az egyszerűség csodálatos harmóniáját láthatjuk.

Hópehely-függöny

Az ilyen hópehelyformákat mi is kivághatjuk papírból, vagy be is szerezhetünk hasonló csipkézett karácsonyi dekórelemeket és felfűzhetjük fehér cérnákra. Kössük az összes szálat egy vékony dróthoz és fogassuk a garnishoz.

Gyöngypehely

Mennyire különleges és mégis egyszerű! Szükséged lesz hozzá különböző méretű gyöngyökre és vékony drótra. A pehely közepe egy félgömb alakú gyöngy-gomb, melyből 8 drótág áll ki és egy a szárának, erre kell a gyöngyöket ráfűzni. Az ágak végét hajlítsuk be, majd vágjuk le. A szárával feltűzhetjük a fára is.

Hófehér elegancia

A fehér gyér műfenyő elegáns eleme lehet a lakásnak. Akasszunk rá kristályszerű díszeket, vegyük körbe fehér dobozba csomagolt ajándékokkal, világos bútorokkal és elképesztő hatást érünk el.

Karácsonyfa díszítés

Az egy színbe öltöztetett karácsonyfák csodásan néznek ki. Próbáld ki a fehér variációt, igazán varázslatos hatást kelt!

Egyszerű gyertya kompozíció

Ha van pár fehér gyertyád és egy ezüstös tálcád, nem kell fájjon a fejed a központi dekoráció miatt. Egy kis fehérre fújt fenyőággal még elbűvölőbb.

Mikulás csizmák

A piros mikulásos csizmák már kicsit unalmasak, próbáld ki idén a fehéreket! Díszítheted csipkével, gombokkal, gyöngyökkel…

Mintás gyertyák

Ma már ezernyi díszgyertya fajtát kaphatunk. Választhatunk ilyen fehér mintásakat, amelyhez jól illenek az üveggyöngyök és fehér gömbdíszek – visszatükrözik a gyertyaláng fényét.

Inox gyertyatartó

Egy ezüstszínű gyertyatartó egyszerű ünnepélyességet ad a térnek.

Fehér nappali

Varázslatos, amint a fehér díszekbe öltöztetett karácsonyfán kigyúlnak a fények. A nappali világos légköre békét és nyugalmat teremt.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!